Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Túl válogatós vagyok vagy mi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl válogatós vagyok vagy mi lehet ez?

Figyelt kérdés
Nem vagyok meleg, kicsit se érzem magam annak, és nem is tudnék az lenni viszont valamiért csak bizonyos lányok pinájával csinálnék bármit is, pl akik fiatalabbak, és valamennyire tetszenek, de nem feltétlen tetszés szerint kell érteni, hanem akit ránézésre úgy ítélek meg hogy oké jöhet. A többieké pedig nem érdekel és szó szerint undorodok tőle, hozzá nem érnék.. Ide tartozik a menstruáció is, amitől szintén undorodok. (amit az elején írtam ott azt is elnézem) Érzem magamon hogy nem vagyok kész egy komoly kapcsolatra, de olyan esetben amikor elnézem ezeket(olyan lánnyal) érett lennék de így nem vagyok az.... Szimplán ennyire válogatós vagyok, vagy mire utalhat ez az egész? Oltásokon kívül bármilyen tipp érdekel, azokra nem is fogok válaszolniXD 25/F

2020. nov. 25. 11:49
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem szimplán balfasz vagy.
2020. nov. 25. 11:56
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Így vagyok ezzel én is. A párom punciján kívül nem lennék hajlandó egy másikat kényeztetni. Nem is vonz.
2020. nov. 25. 12:00
 3/5 anonim ***** válasza:
Pedig a 30-as, 40-es nők puncija se csúnya. És milyen fincsi 😋
2020. nov. 25. 12:17
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Az XD mindent elmond.
2020. nov. 25. 12:29
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem hogy tartós, de alkalmi kapcsolatot se szeretnék veled. Fejben nagyon éretlen vagy.
2020. nov. 25. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!