Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Homoszexuális a férjem?
A cinikussàgoddal nem sok mindent érsz el de valoszinu ezt te is tudod. Ne jatszd meg itt magad es ne sajnàltasd legfokepp magad idegen emberek elott.
Hanem cselekedj emberhez meltoan ne mint egy felfuvalkodott holyag.
Ma már nem tartjuk a melegeket deviánsnak.
Ha tippelnem kellene, arra fogadnék, hogy meleg. Szerintem tud gyereket csinálni egy meleg is... de nem tudom. A probléma az, hogy megromlott a házasság, nem? Azt kéne megjavítani vagy lezárni. Ebből a szempontból lényeges, hogy meleg. De lehet boldogan élni szex nélkül meleggel és heteróval is, hiszen a heteró is házasságokban nagyon gyakori, hogy elhidegül az egyik fél szexuálisan... viszont, ha a szex mindenképpen fontos és ő tényleg meleg, akkor vele te nem tudsz együtt élni. De ne feledd a heterók többségével sem lesz élethosszig tartó szex. Lehet, hogy a többségnél 10 év után nincs szex.
Ha meleg, akkor is van oka, hogy összeházasodtatok. Neki akkor fontosabb a norma, mint önmaga felvállalása azt hiszem.
A beszélj vele jó tanács volt.
Nem tudjuk, hogy ő mi akar. Akarja-e folytatni a házasságot vagy sem. Szerintem te se tudod mit akarsz, te tudod? Persze, egy boldog házasságot szexek, mint régen... lehet, hogy van rá esély, de ha nincs szex pl te maradnál a kapcsolatban? Igazából mindegy is, hogy meleg-e vagy sem... nem az a kérdés jobban belegondolva, nem? A kapcsolatotok folytatása a kérdés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!