Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Normális, hogy a Tinder-randi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy a Tinder-randi után ghostol a lány?

Figyelt kérdés
Elso randin lefekudtunk, elvezte is, meg az egesz egyutt eltoltott napot is. Ytana beszeltunk 3 napot, 2 napja viszont teljesen eltunt. Ma irtam is beki, nme valaszolt. Pedig megigerte, hogy majd talalkozhatunk megint. Szerintetek mi a teendo? Varjak meg par napot azert?

2020. nov. 23. 23:29
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Hagyd a brébe, egy krva
2020. nov. 24. 00:36
 12/26 mantis religiosa ***** válasza:
Rúgj be az első adandó alkalommal, aztán ha másnaposan is úgy érzed, várj, ha nem, vigasztalódj valaki mással!
2020. nov. 24. 04:46
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Üdv a Tinder és az olcsó nők világában :D
2020. nov. 24. 05:14
 14/26 anonim ***** válasza:
71%
Aki első randin megadja magát attól mit vársz? Második randin meg a feleséged lesz?😂
2020. nov. 24. 07:09
 15/26 anonim ***** válasza:
14. Nekem volt olyan barátnőm 2,5 évig, akivel az első randin feküdtünk le. Ha iszonyat bejössz egy lánynak, akkor sok megadja magát az első-második randin. Nem mind, de egész sok.
2020. nov. 24. 07:54
 16/26 anonim ***** válasza:
Ezt én is átéltem, annyi, hogy engem egy az egyben unmatchelt a csaj... Elég szarul esett, átérzem.
2020. nov. 24. 09:07
 17/26 anonim ***** válasza:
Nekem az a kedvencem, amikor pár hétig tart még a dolog az első szex után, találkozunk nem csak szexre, hanem amúgy is, azt hiszem már kapcsolat lesz belőle, aztán úgy tűnik el. Gondolom mert valamiért nem voltam Mr. Tökéletes. Igen, ezt nők csinálják. 20 éves korom körül több ilyen is történt amikor ismerkedni kezdtem és még naiv voltam, barátnőt és szerelmet akartam. Negatív értelemben elég meghatározóak voltak a nőkhöz való hozzáállásomhoz.
2020. nov. 24. 09:16
 18/26 A kérdező kommentje:
Mi whatsappon beszelgettunk Tindert nem hasznalja. Neki alapbol ugy van beallotva az egesz, hogy nem lehet latni, ha megnezte az uzenetet mint ahogy azt sem, hogy mikor volt utoljara elerheto. Le nem tiltott, akkor nem latnam a profilkepet.
2020. nov. 24. 09:51
 19/26 anonim ***** válasza:
15-ös az a 2,5 azaz 2 és fél év gondolom az aztán példa mutató párkapcsolat:) Még mindig tartom magam az állításomhoz. Ha annyira nagy szerelmed lett volna akkor nem csak 2,5 lett volna;)
2020. nov. 24. 14:05
 20/26 anonim ***** válasza:

24 éves vagyok, hány éves legyen a leghosszabb kapcsolatom? 20?

Van mondjuk 100 korombeli ismerősöm, szerintem ebből ha 5-nek van/volt legalább 5 éve tartó kapcsolata.

2020. nov. 24. 14:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!