Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Zavaró ha egy lány...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Zavaró ha egy lány feneke szőrös?

Figyelt kérdés

Amúgy egy csinos, jól öltözött fiatal, igényes nő vagyok! Természetesen ezeket a nem kívánt szőrszalakat is minden héten eltávolítom, de 2 év együttélés alatt a párom már biztosan látta hogy szőrös a fenekem. Hála istennek még soha nem tette szóvá. Nem csak a lyuk hanem az egész fenekem. Elég sötét a hajam és ezáltal a szorom is, sajnos.... Minden nap 2x zuhanyzok, heti 1x epilalok, de azért volt már hogy a fenejemrn vissza nőtt a szőr én meg tangaban flangaltam itthon. Gondolom ez nagyon illúzió romboló?

Privatokat nem kérek, kapcsolatban vagyok.

25 / nő

2020. nov. 23. 20:44
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Az nagyon szexi amit a 16-os linkelt😍😍
2020. nov. 23. 21:38
 22/30 anonim ***** válasza:
37%
Pehely vagy jó erős sörte? :D
2020. nov. 23. 21:55
 23/30 anonim ***** válasza:
75%

"Az nagyon szexi amit a 16-os linkelt😍😍"

Ott egy kicsit sok a szőr, de annyira szexi a nézése és a mellei, hogy még így is elfogadnám 🤤

2020. nov. 23. 22:13
 24/30 anonim ***** válasza:
55%

Szerintem te alapból egy nagyon aranyos lány vagy, törődsz magaddal, és ez mindennél többet ér.

Egyébként lehet, hogy ha megbeszélnétek ezt, lehet, hogy picit még pofára is esnél, mert szerintem a párod ezt már látta, de lehet, hogy nem zavarja őt.

Nekem is tetszik ha egy nő nagyon picit ott szőrös, mert izgató kicsit.

Nemrég kinn voltam a piacon, láttam egy gyönyörű szép szőke lányt.

Lehajolt a csomagjaiért, felcsúszott a fölsője, és láttam hogy a feneke fölött ott a derekánál, háááát. Nem kicsit volt szőrös. Követtem őt, mert még párszor lehajolt, és látni akartam.

Olyan érzésem volt, hogy de jó lenne megpuszilgatni.

Annyira felizgatott a dolog, hogy hazamentem, és ki kellett magam elégíteni.

Lehet, hogy a párodat is izgatja ez a dolog.

Erre még nem is gondoltál?

2020. nov. 23. 22:51
 25/30 anonim ***** válasza:

Én pont h imádom h szőrös.

Nunit is, popsit is. Izgató. A kis barinőm 21- éves és a kedvemért úgy hagJa.

És ő is tangát hord, sőt még strandon is úgy lesz kis tangában velem a nyáron. :)

2020. nov. 24. 07:00
 26/30 anonim ***** válasza:
32%

Mi ez a kamu oldal, hogy lepontozzák aki megmondja zavarja és felpontozzák akinek bejön?

Férfiként és nőként is sok olyan higiéniai, szépészeti dolgot csinálunk, amit első sorban a másik nem kedvéért teszünk.

2020. nov. 24. 08:12
 27/30 anonim ***** válasza:
0%

#26 ez minden ilyen kérdésnél így van.

tele az oldal sérült önértékelésű nőkkel, akiket a legkisebb utalás arra, hogy nem minden mindegy külsőleg, kényelmetlenül érint.

és tele az oldal kiéhezett fiúkkal, akiknek komolyan azt hiszik, hogy minden mindegy, csak legyen a másikon punci (bár a tegnapi transz kérdés óta már ebben sem vagyok biztos).

pont ezért szorgalmazom, hogy ilyen kérdéseknél legyen szavazás kiírva.

2020. nov. 24. 09:12
 28/30 anonim ***** válasza:
52%

25 öske.

Majd írd meg, hogy mikor és melyik strandra mentek. 😃

Na jó. Ne vedd ezt komolyan, de ezzel szerintem mindent elmondtam. 🤫

2020. nov. 24. 09:58
 29/30 anonim ***** válasza:

28- miért szeretnéd tudni? :)

Szeretnéd megnézni? Nagyon szexy kislány amúgy és kis bevállalós is. ;)

2020. nov. 24. 16:34
 30/30 anonim ***** válasza:

Igen.

Ritkán lát ilyet az ember fia.

Engem minden vonz, ami a természetestől csak egy kicsit is eltérő.

Kis szőrös fenekű kislányt agyonra nyaldosnék az biztos. Azt se tudnám hol pusziljam meg. Középen biztos. 🤭

2020. nov. 24. 16:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!