Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Zavaró ha egy lány feneke szőrös?
Amúgy egy csinos, jól öltözött fiatal, igényes nő vagyok! Természetesen ezeket a nem kívánt szőrszalakat is minden héten eltávolítom, de 2 év együttélés alatt a párom már biztosan látta hogy szőrös a fenekem. Hála istennek még soha nem tette szóvá. Nem csak a lyuk hanem az egész fenekem. Elég sötét a hajam és ezáltal a szorom is, sajnos.... Minden nap 2x zuhanyzok, heti 1x epilalok, de azért volt már hogy a fenejemrn vissza nőtt a szőr én meg tangaban flangaltam itthon. Gondolom ez nagyon illúzió romboló?
Privatokat nem kérek, kapcsolatban vagyok.
25 / nő
nekem általában bejön a természetesre hagyott női szőrzet. de ha olyasmi jellegű, mint ami férfiként rajtam van, az már nyilván nem tetszik. például ami neki van:
16 neeem
Ez már nagyon durva.. 😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!