Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az ázsiai lányok tényleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ázsiai lányok tényleg szűkebbek, mint az itteni bejáratott lányok?

Figyelt kérdés

Itt elegem van minden lány oda van a hatalmas péniszért: 19 cm+ és még vastag is legyen.

Ázsiában más a helyzet? Kína, Japán, Kórea nekem mindegy csak végre ne akarjanak hatalmas dákót. Igaz ők beérik a kisebbel, hisz olyan cukik?! 😊

2020. nov. 23. 12:49
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy “500-an” matchelnek, hiszen ujdonsag egy europai ferfi az azsiaiak szamara, hidd el, nem azert, mert olyan “jokepu” vagy. Ne tudd meg, hany europai csaj rajong azsiai ferfiakert, azert, mert exotikusak. Es ebben nincs semmi rossz, csak ne legyenek illuzioid. :D
2020. nov. 26. 10:09
 22/31 anonim ***** válasza:
41%

Igen, épp ezt mondtam én is. Valóban rajonganak az európai férfiakért,köszönöm hogy megerősítetted, azzal hogy próbáltál személyeskedni. :)

Viszont azzal nem értek egyet, hogy a fehér nők rajonganának az ázsiai férfiakért. Nagyon kis eséllyel rúgnak labdába általánosságban a fehér lányoknál, inkább csak egy szűk szubkultúra van akik szeretik a kpop cukifiúkat.

Elég sok tudományos publikáció van a rasszok közötti vonzódásról, több tízezres mintákon. Nem hivatkoznék be ilyet, de egy szimpla vizuális összefoglaló jól szemlélteti az általános megfigyeléseket:

[link]

Fehér férfiak számára top az ázsiai, második a fehér, a fent említett okok miatt (külső, belső, elérhetőség)

Fehér nők (és ázsiai nők, és latino nők) számára top a fehér férfi. A feketéket sajnos mindenki utálja a statisztikák alapján. :D

2020. nov. 26. 10:16
 23/31 anonim ***** válasza:
83%

22-es

Én nő vagyok de "rajongok" az ázsiai férfiakért és nem csak a kpopos férfiakért 😃

2009 óta,szóval nem pár napja kezdődött el

2020. nov. 26. 10:20
 24/31 anonim ***** válasza:
59%
Semmi személyeskedés nem volt a kommentemben, hiába vetted magadra. Te állítottad, hogy “jóképű férfiként” felregisztrálsz a szenny tinderre, nos, úgy tűnik, kicsit sérült az egod. :) Én annyit mondtam, ne legyenek illuzióid, nem a “jóképűséged” miatt fekszenek alád, hanem mert számukra te vagy exotikum. ;)
2020. nov. 26. 10:21
 25/31 anonim ***** válasza:
41%

"Szerintem a kommentelo csak a vagyait probalta kielni, fogadni mernek, hogy egy verbeli kinaival sem volt meg dolga, max. M.o.-ra telepult azsiai kalandja volt"

A magyarországi ázsiaiak nagy része még első generációs, nagyon max 2. (de ők többségében még inkább gimis korosztály), így aztán ott pont még sokban hozzák azt, amit Kínában látnál.

Viszont nekem volt ABC barátnőm. Neki már a nagyszülei is amerikaiak voltak, ott születtek (lehet, hogy a dédnagyszülei is). Kb pont olyan volt, mint bármelyik random amerikai csaj, azzal a különbséggel, hogy kicsit ferdébb szemei voltak. Mégis az ismerőseim 99%-a valami japán manga cicát képzelt bele, csak azért, mert ázsiai vonásai voltak.

2020. nov. 26. 10:23
 26/31 anonim ***** válasza:
41%
#24 amit te csinaltal, azt hivjak szemelyeskedesnek. Rolam irtal valamit, szoval nem is kellett magamra vennem. De mint latod, ezzel a lendulettel le is pattant, es csak annyit irtam, hogy egyetértek, szeretik a fehér férfiakat. A beszelgetes errol szolt. A stílusod bicskanyitogató, de ezzel nem tudok mit kezdeni, majd máshol pofára esel miatta.
2020. nov. 26. 10:43
 27/31 anonim ***** válasza:
0%

26-os, ennyire ne jatszd mar az agyadat! :D

Latszik, hogy szivedre vetted a kommentet, nincs semmi bicskanyitogato benne, egyszeruen nem birod a kritikat, kesz.

Egyedul vagy a velemenyeddel, es ez faj neked rohadtul.

2020. nov. 26. 10:49
 28/31 anonim ***** válasza:
26%

#27 nem vettem, mint látod, az első reakcióm az volt, hogy mosolyogva lesöpörtem. Hiszen lövésed nincs hogy nézhetek ki, csak bepróbálkoztál azzal hogy lerondázol valakit, akivel nem egyezik a véleményed. Kicsit gyerkes, de elfogadom.

Viszont az érvekre, statisztikákra nem kaptam választ, ez jobban fáj. Esetleg ha a személyeskedésen felül másra is van agykapacitásod, akkor próbálkozz meg vele, egyébként pedig zárjuk le a beszélgetést szerintem. Mit szólsz?

2020. nov. 26. 10:57
 29/31 anonim ***** válasza:
45%

Jaj, van baj a fejedben, inkabb nem sullyedek le a szintedre, kisfiam. :D

Menj, csinalj fel meg par azsiait, you’re a little bit pressed, boo.

2020. nov. 26. 11:02
 30/31 anonim ***** válasza:
Utolsóval egyetértek. Ázsiaiak alatt meg nyilván a DK-ázsiaiakat értjük, nem mondjuk a perzsákat. De ezt ti magatoktól is értettétek, csak kötekedni akartatok kicsit.
2020. nov. 26. 13:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!