Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az ázsiai lányok tényleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ázsiai lányok tényleg szűkebbek, mint az itteni bejáratott lányok?

Figyelt kérdés

Itt elegem van minden lány oda van a hatalmas péniszért: 19 cm+ és még vastag is legyen.

Ázsiában más a helyzet? Kína, Japán, Kórea nekem mindegy csak végre ne akarjanak hatalmas dákót. Igaz ők beérik a kisebbel, hisz olyan cukik?! 😊

2020. nov. 23. 12:49
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
85%

1: szerintem az itteni lányok is tudják élvezni a 19 alatti péniszt

2: nekem nagy van, szexeltem már azsiai lánnyal és élvezte

2020. nov. 23. 12:51
 2/31 anonim ***** válasza:
95%
Miert lennenek cukik az azsiaiak? 😂 erdekes, magyar lanykent elvezem a 15 cms faszt is:))
2020. nov. 23. 12:52
 3/31 anonim ***** válasza:
86%

Az igazság szerintem az, hogy minden nő szereti ha rendesen ki van töltve, nemzettől függetlenül.

Nem voltam még Ázsia nővel, de nem hiszem, hogy azért mert nekem nem pici, akkor nem tetszene neki.

F

2020. nov. 23. 12:54
 4/31 anonim ***** válasza:
78%

Európai nőként annyira elegem van abból, hogy a férfiak ázsiai lányokért csorgassák a nyálukat.

Volt olyan pasi, akivel tök jól kijöttem, és egyszercsak kibökte, hogy azért van velem, mert alacsony termetemmel és kis arccsontozatommal olyan vagyok mint egy ázsiai ami az ő ideálja.

Szerintem rohadtul nem oké, hogy manapság mindenkinek az ázsiaiak jönnek be, csak mert "cukik". A kérdés pedig pofátlan... mintha az összes más nemzet egy többszörösen átkúrt tág lyuk lenne.

Ne is beszéljünk arról, hogy amúgy az európaiak nagy része meg se tudja különbözteti egy kínai, egy japán és egy koreai (és nem hosszú ó!) arcát...

Amúgy hidd el, a nők nagyrészének elég a 13-16 centi közötti pénisz... a legtöbb lánynak nem kell 19+, mert fájdalmas. Csak a férfiak körében nagy trend a farokméregetés és egyfajta önbizalomtréningnek tartják.

2020. nov. 23. 12:56
 5/31 anonim ***** válasza:
78%
Nem. Én voltam ázsiai lánnyal, a legtágabb volt, akivel eddig voltam. Szerintem nem ettől függ, hanem a múltjától, hogy úgy mondjam.
2020. nov. 23. 12:57
 6/31 anonim ***** válasza:
70%

Nekem 17-18 cm van, a 170 cm alatti lányoknak bizonyos pózokban már ez is túl sok néha. Szerintem a többségnek az átlagos méret (13.5 cm a régióban) tökéletesen megfelel.

Voltam ázsiai lányokkal (Kínai, maláj kínai, indonéz, japán, mix), ilyen téren nem volt jelentős különbség.

2020. nov. 23. 12:57
 7/31 anonim ***** válasza:
19%
Én már bejárattam jó párat a 20 centis dákómmal ;)
2020. nov. 23. 13:00
 8/31 anonim ***** válasza:
42%

6-os válasozló vagyok. Nekem nem a cukiság, és az arc miatt jönnek be (sőt, az arc miatt kifejezetten nem vágyom hosszú távú kapcsolatra velük), hanem hogy vékonyak és szubmisszívek. Átlagos testsúly úgy 10 kg-val kisebb keletázsiában, míg az átlag magasság nagyjából megegyezik. Ennek eredménye, hogy mászkálok az utcán, és nem a lányok tizede jön be alakra, hanem a kétharmada.

Plusz nekik is bejönnek a fehér férfiak. Itthon a szájhúzós, malacfejű csücsörítős idiótákkal küzdhet az ember tinderen, már ha lesz heti 1-2 match. Ott pedig két nap után deaktiváltam a profilom, mert lett 300 match akikkel hónapokig elvoltam. Hát ezért. Testalkat és attitűd.

2020. nov. 23. 13:02
 9/31 anonim ***** válasza:
94%

Nem tudom hol olvastad a 19+ igényeket, de sokkal nagyobb többségben vannak azok a lányok/nők, akik az átlag méretet favorizálják.

A méret mánia a ti fejetekben van.

2020. nov. 23. 13:05
 10/31 anonim ***** válasza:
71%

8-as:

Lévén, hogy a vékonyság még mindig divat, ezért nem hiszem, hogy olyan nehéz lenne érvényesülnie az ideálodnak.

Persze tudom, ilyenkor jön a sok férfi, hogy a nők kezdtek igénytelenek lenni és nagy macák vannak mindenhol... de őszintén... szerintem ha felszállsz a metróra épp, hogy csak egy dundus nőt látsz meg, mert kitűnik a tömegből, míg ott van mellette 10 vékony és 10 átlagos testalkatú csaj.

Sőt, szerintem gimiben 18 lányból kettő volt teltebb és 2 átlagos. A többi sovány, mert ha már mindenki, akkor ő is XS méretre akar hajazni.

Nem is beszélve a kinézetről... én még mindig azt látom, hogy a férfiak által hőn áhított átlagos lány (aki nem csücsörít, nincs póthaja, műszempillája, műkörme) még mindig megtalálható elég nagy arányba az utcán és tömegközlekedésen... csak persze könnyebb meglátni egy qrvásan felöltözött vagy agyoncicomázott nőt és azt figyelni. Átnézve egy átlagos nőn.

A szubmisszitivás... szerintem rengeteg nőt izgat. Köztük engem is, és nem egy, nem kettő más lánnyal beszélgettem már, akiknek szintén ilyen vágyaik voltak. Azonban domot baromi nehéz találni, mert mostanában a férfiak inkább domina után kutatnak.

2020. nov. 23. 13:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!