Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejáratott partner mellett is legyenek határok?
Figyelt kérdés
Van egy férfi aki sugar daddyként van jelen az életemben már 1 éve, mellette nincs kapcsolatom. 20 évvel idősebb nálam. Most viszont kicsit extrémebb dolgot kér amit eddig nem, és nem tudom hogy mondhatok-e igent vagy azzal elvágom a további dolgokat.
L 20
2019. nov. 26. 15:15
1/11 anonim válasza:
Mi lenne a további dolog, amit elvághatnál vele?
2/11 A kérdező kommentje:
mondjuk a "kapcsolatunk"
2019. nov. 26. 15:26
3/11 anonim válasza:
Ha nem mindasz igent majd keres mást!!
4/11 anonim válasza:
Akkor rosszul írtad le. Ha úgy érzed, ezzel nem aláz meg, és neked belefér, akkor mondj igent. Utána is megmondhatod, hogy nem szeretnéd még 1x.
5/11 anonim válasza:
Ha már szó szoros értelemben fizetnék egy nőért és a nyújtott élvezetekért , elvárnám, hogy mindent megtegyen, amit kérek. Ha nem akkor csak prostit váltanék ennyi. Szerencsére viszont normális kapcsolatokban élem az életem, amiben hajlandó vagyok nemeket elfogadni és kompromisszumokat kötni.
6/11 anonim válasza:
Az ‘igen’ valasszal miert vagnad el a kapcsolatotokat? Nem ertem:D nem a ‘nem’ valasz kene h problemat okozzon?
Amugy meg ha jo veled a szex akkor nem fog kidobni ha nemet mondasz (mar ha ettol felsz), max melletted osszejar parszor olyannal is aki megteszi azt a bizonyos dolgot. Mellesleg nagyon kivancsi vagyok: elarulod h mi ez az extrem dolog?:)
7/11 anonim válasza:
Ez csak is a szemelyisegen mulik. Nemet (vagy igent) jogod van mondani. Aztan, hogy ezzel elvagod e a kapcsolatotok azt csak o tudja. Szerintem megerto lenne. Azert ilyen kapcsolatba is kellenek hatarok. Penzrt sem tehet veled senki plyat amit nem akarsz.
8/11 anonim válasza:
"Bajáratott" :DDDD Mint az autó amikor megveszed a szalonból... Ilyenkor gondolkozom el azon, valyon ki tárgyiasít kit, férfi a nőt vagy fordítva :DDD
9/11 A kérdező kommentje:
harmast szeretne a baratja bevonasaval.
es attol tartok hogy ha nemet mondok ő is azt mond.
2019. nov. 26. 16:11
10/11 anonim válasza:
Es mit vesztesz ezzel a pasival? Csak hasznàl, erzemei nincsenek felèd. Gondolkodas nèlkül bedob a kozosbe. Legyen mar tartàsod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!