Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, mi a véleményetek az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mi a véleményetek az extra hosszú, akár egy (vagy több) órán át tartó nyalásról?

Figyelt kérdés

Nyilván, odaadással, élvezettel a másik fél részéről is, miközben tudja mit csinál, nem csak egy ilyen muszájból csinálom dologként. És nyilván úgy, hogy mindketten jól érzitek magatokat közben.

Szeretitek? Próbáltátok/szeretnétek kipróbálni?

Tudom, sokan nincsenek érte annyira odáig, meg akár hangulatfüggő is lehet. De mégis, mit gondoltok?

Én nagyon ki szeretném próbálni egyszer, hogy hosszasan nyaljak (f vagyok), változatos pozíciókban és technikákkal, de nem tudom, mekkora népszerűségnek örvend ez általában, ezért a kérdés.

2020. nov. 23. 00:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a legtöbb nőnek ez sok lenne.
2020. nov. 23. 00:17
 2/11 A kérdező kommentje:
Oohh 😢😟😞
2020. nov. 23. 00:24
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ha valaki ügyesen nyál, ott nem kell órákon keresztül lefetyelni.

F

2020. nov. 23. 00:26
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
A nők 99%-a azt gondolná hogy kib.ott unalmas lenne. Te mit szólnál hozzá ha egy nő órákon át csak sz.pna de dugni nem akarna? Az előjáték fontos, de kb. mintha órákon át csak előételeket hoznának főfogás helyett.
2020. nov. 23. 00:51
 5/11 A kérdező kommentje:

Jogos, így belegondolva valóban elég kérdőjeles.

Nem csak orál lenne természetesen, de mondjuk 2(-3) orgazmus csak nyalással?

2020. nov. 23. 01:02
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Neked szopás után ha elélveztél nem lenne baromi kellemetlen ha folytatná a csaj "2-3 orgazmusig"?
2020. nov. 23. 01:13
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem tetszene. A csiklo marha erzekeny tud lenni, olyan pasit meg meg nem talaltam aki tudja hogy lehet kulonbozo pontokon orgazmust eloidezni bar magamnak siman megy és így tudok akar tobbszor is elelvezni.
2020. nov. 23. 02:34
 8/11 anonim ***** válasza:
Aztán mi az izgalmas az 1 órás nyalásban? Nagyon sok idő 1 óra egyhuzamban, unalmas.. A nyelved meg lezsibbadna.
2020. nov. 23. 07:38
 9/11 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon unalmas lenne, sokszor nyalástól orgazmusom se lesz, szóval csak feküdni ott egy órát nem igazán lenne izgató
2020. nov. 23. 09:34
 10/11 anonim ***** válasza:
Sok és unalmas lenne.
2020. nov. 23. 11:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!