Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Másoknak sem volt kapcsolata...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másoknak sem volt kapcsolata középiskolás korukban?

Figyelt kérdés

Néha azt érzem csak én vagyok kivétel akinek nem volt sem kapcsolatban része, sem pedig szexben.

Mások is vannak így, emiatt gátlásos, önbizalomhiányos vagy?

2020. nov. 22. 10:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Ne aggódj nekem sem volt. Sosem volt gondom azzal, hogy kommunikáljak másokkal (legyen szó fiú, lány). Sőt. Rengetegszer megkaptam, hogy marha jó velem dumálni. De valamiért, amikor arra került volna sor, hogy valahogy érzelmeket adjak át, vagy meg próbáljak felszedni egy lányt ... blokkoltam. Mondjuk erős negatív hendikep, hogy a sor olyan ronda búraszerkezettel áldott meg, hogy még engem is elkap a sugárhányás, ha tükörbe nézek. Közép iskola után szépen felépítettem magamnak egy karriert, de hiába tudták rólam a csajok, hogy mekkora a fizetésem, mekkora az anyagi háttér (család) és mekkora a vagyon .... a fejem miatt még a bibircsókos, féllábú, kancsal, dagadt csajok is csak kiröhögtek. Egy reményem maradt. A qrvák.

Most 42 éves vagyok. Van 1 kertes házam vidéken, meg egy amiben lakom, van 1 panelem Pesten, meg 2 egy vidéki városban. Van 650E Ft-os nettó fizetésem, megtakarításaim, a szüleim halála utáni örökség ... de remény arra, hogy valaki elfogad ezzel a fejszerkezettel; semmi. Ha nem qrváznék, még ma is szűz lennék.

2020. nov. 22. 11:58
 12/13 anonim ***** válasza:
Nekem se volt, pedig nőnemű vagyok. 25 éves koromig nem is volt semmi. Az is benne van, hogy akibe 17 évesen belezúgtam, azt nem tudtam elfelejteni és minden próbálkozót leráztam. 25 éves koromban is csak azért mentem bele a kapcsolatba, mert már elvárta a család, hogy legyen valakim, épp csak azt nem vágták a fejemhez, hogy biztos leszbi vagyok. Aztán 4 év múlva szerelemből is összejött.
2020. nov. 22. 12:24
 13/13 anonim ***** válasza:
Összesen 3-4 lány járt a középsulinkba. Hiába néztem irigykedve azokat, akiknek volt barátnőjük, a tini lányok többségét percekig tudtam csak elviselni. Érettségi után lett egy 4 évvel idősebb barátnőm.
2020. nov. 22. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!