Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másoknak sem volt kapcsolata középiskolás korukban?
Néha azt érzem csak én vagyok kivétel akinek nem volt sem kapcsolatban része, sem pedig szexben.
Mások is vannak így, emiatt gátlásos, önbizalomhiányos vagy?
Ne aggódj nekem sem volt. Sosem volt gondom azzal, hogy kommunikáljak másokkal (legyen szó fiú, lány). Sőt. Rengetegszer megkaptam, hogy marha jó velem dumálni. De valamiért, amikor arra került volna sor, hogy valahogy érzelmeket adjak át, vagy meg próbáljak felszedni egy lányt ... blokkoltam. Mondjuk erős negatív hendikep, hogy a sor olyan ronda búraszerkezettel áldott meg, hogy még engem is elkap a sugárhányás, ha tükörbe nézek. Közép iskola után szépen felépítettem magamnak egy karriert, de hiába tudták rólam a csajok, hogy mekkora a fizetésem, mekkora az anyagi háttér (család) és mekkora a vagyon .... a fejem miatt még a bibircsókos, féllábú, kancsal, dagadt csajok is csak kiröhögtek. Egy reményem maradt. A qrvák.
Most 42 éves vagyok. Van 1 kertes házam vidéken, meg egy amiben lakom, van 1 panelem Pesten, meg 2 egy vidéki városban. Van 650E Ft-os nettó fizetésem, megtakarításaim, a szüleim halála utáni örökség ... de remény arra, hogy valaki elfogad ezzel a fejszerkezettel; semmi. Ha nem qrváznék, még ma is szűz lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!