Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagyon rossz érzés ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon rossz érzés ha egy teltebb lány lovagol meg titeket? Fáj? Nagyon undorító? Miben másabb, mintha egy vékony lány teszi ugyanezt?

Figyelt kérdés
Sosem mertem eddig felül lenni és zavar, hogy még ezt az alapvető dolgot sem tudom megadni a barátomnak...
2020. nov. 21. 18:35
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
51%
nem...háj nem lesz a semmibol pajzsmirig ide vagy oda.ha nincs kaloria nincs szirlearakodas.csodak nincsenek.Szalonnat csak szalonnabol lehet épiteni.Ha nincs energia akkor ez kizart.nem kell pajzsmirigyre hivatkozni.max hajlamosithat az elhizasra de ahhoz akkor is zabélni kell.Nem sok kövér embert láttam meg aki salatat evett egesz nap.vagy munkataborban vot anno
2020. nov. 22. 09:23
 22/25 A kérdező kommentje:
Jó, akkor örüljünk annak, hogy te ilyen kis tokeletes vagy. Na meg annak is, hogy az en baratom nem ilyen.🙄
2020. nov. 22. 10:08
 23/25 anonim ***** válasza:
55%

Én is túlsúlyos vagyok csak férfi és nem nő mielőtt jönnének a levelek 😁

Ez a pajzsmirigy dolog szimpla kifogás. Kövérek jelentős százalékának semmi baja nincs azzal, ez olyan kifogás minthogy erős a csontom, erősebb a testalkatom.

Ezek mind ilyen önámító hülyeségek

2020. nov. 22. 10:10
 24/25 A kérdező kommentje:
En nem allitom, hogy eros a csontozatom. De a pajzsmirigyemmel tenyleg gondok vannak, fogamzasgatlot is szedek. Teszek annak erdekeben hogy ne legyek ilyen (akarmennyire is hihetetlen) csak egyszeruen nem tortenik semmi. Voltam ezzel nem egy dokinal es ok is megerositettek hogy sokkal nehezebben fogyok le, mint masok a hormonjaim miatt. Ez nem onamitas, nem genetika, ez a szintiszta igazsag. Egyebkent meg miert nem lehet a feltett kérdésemmel foglalkozni, es nem belemenni abba, hogy igy lusta diszno ugy sokat szarik. Egy konkret dologra voltam kivancsi, szoval orulnek ha arra valaszolnatok, nem pedig itt ócsárolnánk a másikat.😊
2020. nov. 22. 10:47
 25/25 anonim ***** válasza:
Van abban igazság, hogy a fogyás/hízás hatékonysága elsősorban genetikai, alkati dolog. De rengeteg pajzsmirigy alulmukodeses fogja rá a kövérségre azt, hogy beteg. Konkrétan lány testvérem is kicsit pajzsmirigy alulmukodeses, alapból hajlamosabb könnyebben hízni, de azért valljuk be, ezen emberek zöme zabál is mellette össze-vissza, nulla sporttal. Ő is kijelentette, hogy fusson a halál. Ülő munkát végez egész nap számítógép előtt, s este nem mozog semmit. Na ez felqr, mert Én férfiként rendszeresen futok, bringázok, Mondjuk én vega vagyok 4 éve és lemondtam teljesen a kenyérről, peksutikrol is. Meg is lett az eredménye. Előző munkahelyem alatt is hiába mozogtam ugyanígy, mint most, zabaltunk, mint a disznók, voltam is 112 kg a 190 centihez, amióta eljöttem onnan és figyleek a kajára, ahogy írtam, lementem 96 kgra. Azért az már vonzóbb, 190 centihez. Kapok is több elismerést. Nekem is vannak olyan napjaim, amikor nincs kedvem futni menni, ráadásul msot 2 hónapra ki is estem a sportból műtét miatt, de olyankor fogom magam és elindulok. Halistennek ez ritkán van, mert most is a kiesés miatt már fizikalisan szarul voltam, hogy 2 hónapig nem futhattam, 1,5 hónapig nem bringázhattam. Sok emberrel az a baj, hogy hirtelen akar nagyeredmenyt elérni a sporttal is. Na most nekiindulok, futok, bringázok stb. mint állat, aztán 2 edzés után abbahagyjak. Tesóm is így tett. A lényeg a fokozatosság. 5 éve 300 méter futás után meghaltam, ma 3000 méter is megy egyben megállás nélkül, közepes tempóban. 5 km szoktam, abba max 2 db séta pár percig. Bringa meg heti 100-120 km városban.
2020. nov. 22. 10:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!