Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon rossz érzés ha egy teltebb lány lovagol meg titeket? Fáj? Nagyon undorító? Miben másabb, mintha egy vékony lány teszi ugyanezt?
Figyelt kérdés
Sosem mertem eddig felül lenni és zavar, hogy még ezt az alapvető dolgot sem tudom megadni a barátomnak...2020. nov. 21. 18:35
11/25 anonim válasza:
miert nem fogysz le?te szereted magad kövéren?
12/25 anonim válasza:
Szeretem ha a ducibb lány van felül, imádom érezni a súlyát a csípőmöm.
30F
13/25 anonim válasza:
ha meglatok egy kövér csajt mindig az jut eszembe ehhez mennyit kell zabálni.És ha ez eszembe jut akkor az is hogyha ennyit zabál akkor mekkorat es mennyit szarhat..na itt elakadok
14/25 anonim válasza:
Éltem már át, imádtam a látványt, ahogy a hatalmas mellei lengedeztek közben. F kosaras volt neki, arányos teste volt. Áh, feledhetetlen.
15/25 anonim válasza:
Pár alkalommal voltam kimondottan kövér nővel.
Olyankor jobban szeretek én irányítani akkor is. Meg őket "pakolni" jó igazán hátulról akár keményen is mert nem nyafognak és közben jó a mellüket markolni
Szemből már nem olyan nagy élmény
16/25 anonim válasza:
Nekem speciel tetszeni szokott!
17/25 anonim válasza:
Én voltam kövér csajjal, és tetszett volna, ha meglovagol, de nem bírta sajnos.
18/25 anonim válasza:
de megis..aki ennyit zabál mennyit szarik?ezek a kovér csajok teleszarjak szerintem az egesz csatornahalazatot.ami bemegy az ki is jön
19/25 A kérdező kommentje:
Az ilyen embereknek akik azt allitjak hogy a teltebb lanyok mennyit esznek meg mennyit szarnak... nem gondolnak bele hogy esetleg nincsen valasztasuk? hogy a pajzsmirigyukkel van valami? kepzeld, van olyan kover diszno lany is aki naponta eszik eppenseggel egyszer es megis ilyen... de gondolom ez magas
Ha neked nem tetszenek az ilyen lanyok akkor nem kell torodnod veluk. Mi sem szeretjuk az ilyen itelkezo parasztokat mint te.❤
2020. nov. 21. 23:32
20/25 anonim válasza:
Nincs belük semmi baj szerintem, amúgy meg na, egy telt lány is lehet csinos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!