Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha már rá gondolok, attól...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha már rá gondolok, attól begerjedek. Mit tegyek ellene?

Figyelt kérdés
Látásból ismerek csak egy férfit, de az utóbbi időben megbabonázott azzal ahogyan rám néz. Sokszor azon kapom magam, hogy rá gondolok és már attól beindulok. Ezt a vágyat szeretném elűzni vhogy, mert férjem van. A házasságom nem tökéletes ugyan, de szent. Ez bizonyára csak egy fellángolás,de jó lenne ha mihamarabb elmúlna.
2020. nov. 21. 18:10
 1/5 anonim ***** válasza:
50%
Megint rád fog törni az érzés és ismét csak eljátszol a gondolattal... azért mégsem olyan szent az a házasság, ha a kisasszony fejében ilyen bűnös gondolatok cikáznak :) Előbb vagy utóbb, de engedni fogsz a kísértésnek és megtudod, hogy milyen vele a szex, ha már pusztán a szemeivel is képes volt felfalni téged.
2020. nov. 21. 18:20
 2/5 anonim ***** válasza:
1! "a kisasszony fejében ilyen bűnös gondolatok cikáznak :)" Irta, hogy férje van!!!!!
2020. nov. 21. 18:41
 3/5 A kérdező kommentje:
Ha olyan helyzetbe kerül ék is képes lennék neki ellenállni elhiheted, de ezt megelőzve kerülöm a szituációt.Igy idő elég baj nekem, hogy ha látom.
2020. nov. 21. 18:42
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a család fontosabb mint egy pár alkalmas szex
2020. nov. 21. 18:42
 5/5 A kérdező kommentje:
Igen, tudom. Tartom is magam hozzá. Csak ez a érzés annyira erős. És várom, hogy elmúljon. Annyira felizgat ez a férfi, ha csak rá gondolok, hogy nagyon durva.
2020. nov. 21. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!