Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha már attól is begerjedek ha a tanárom meglátom?
Figyelt kérdés
Ciki, de sajnos igaz. Nem öreg fószer, de tudom hogy nem kéne. Meglátom és úgy ver a szívem mintha ki akarna ugrani a helyéről. Van hogy "megbeszélem magammal" hogy leállok ezzel, de meglátom és nem tudom ezt megakadályozni. Nem is beszélve arról amikor látom hogy megnézi a mellem, fenekem vagy csak úgy az alakom. Persze nem mindig csinálja, és nem is venném észre szerintem ha nem figyelném őt.2020. jan. 16. 15:37
1/6 anonim válasza:
dugj vele azért néz végig mert megdugna.
2/6 anonim válasza:
Semmit. Ebben a korban gyakori hogy ideálokra "begerjedsz". A srácok meg a tancinénit szúrnák árbócra ha kettesben lennének és a MILF lehajolna a leesett krétáért. Tapasztalat.
Normálisan működik a szexusod pont mint az övé. Hisz hetero férfi megnézi a formás nőket ha van rá lehetősége.
Otthon masztizz egyet vagy kettőt és elmúlik.
3/6 anonim válasza:
Ahogy a #2-es írja, masztizz rá, de majd kinövöd, s ettől még a korodbeliek irányába is nyiss - velük hamarabb lesz "bármi is" mint a tanároddal (aki ki fog várni a bankettig) legalább addig is élsz, tapasztalsz :)
4/6 anonim válasza:
ha tudod, hogy találkozol vele, tegyél fel magadnak egy gésagolyót :D
6/6 A kérdező kommentje:
#5 Szivesen megtennem hidd el
2020. márc. 31. 17:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!