Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erkölcsileg elfogadható a nőket azért manipuláni, hogy puncihoz jussunk?
Figyelt kérdés
Sok eszem van és jó emberismerő vagyok. Én így csajozok (sikerrel). Erkölcsileg rendben van ez? Még pislákol a lelkiismeret bennem, ezért kérdem.2020. nov. 15. 20:56
11/14 anonim válasza:
3 büszke lehetsz hogy fapinát nevelsz a lányodból, idióta.
12/14 anonim válasza:
Régen az volt. amilyenek ma a nők, én azt mondom megérdemlik.
13/14 anonim válasza:
Kérdező nem kell dicsekedni és ne keress felhatalmazást gaztetteidre :)
Amúgy ha erkölcsi küszöböt keresünk, én azt mondanám, hogy ha utána a nő nem érezi magát becsapva/átverve/kihasználva akkor tartottál egy korrekt szintet.
14/14 anonim válasza:
Igen, attól függ, hogy milyen nőket, és leginkább, hogy mivel. Pl hosszú időn keresztül ostromolni (mondjuk hónapokig, vagy akár 1 évig), érzelmileg manipulálni (előadod, hogy mennyire érzelmes vagy, mennyire érdekel a személyisége, a problémái, a véleménye, felkelted az empátiáját a történeteiddel, de csak azért, mert kiismerted annyira, hogy tudod, neki ezek sokat számítanak, és ha eléred, hogy megbízzon benned, könnyebben beadja a derekát, mert alapvetően egy erkölcsös lány és nem fekszik össze bárkivel), végső esetben már érzelmeket is kamuzni, csakis azért, hogy megfektesd, baromi erkölcstelen, és nagyon nagy károkat okozhatsz vele! True story
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!