Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért lehet az hogy a pasi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lehet az hogy a pasi nem szeret nyalni?

Figyelt kérdés

Tiszta és ápolt vagyok nem ezzel van a gond!

Az előző parom mindig megtette sőt még a popsim is szerette volna nyalni de azt túlzásnak éreztem volna.

Nemtudom mi lehet a gond.

2020. nov. 15. 09:21
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
68%
Az esetleg megfordult valaki fejében, hogy nem szeret nyalni?!? Ahogy vannak nők akik meg nem szeretnek szopni. Ízlés kérdése.
2020. nov. 15. 09:50
 12/23 A kérdező kommentje:
10 benne lehet a pakliban de nem valószínű. Nem akarok nagyon részletekben belemenni de tiszta ápolt és szőrtelen ( előzetesen mondta h ezt szereti így ezzel sincs gond ) ...mást nem igazán tudok változtatni rajta.
2020. nov. 15. 09:52
 13/23 A kérdező kommentje:

11 Az nagyon szomorú lenne...

Legalábbis számomra.

2020. nov. 15. 09:52
 14/23 A kérdező kommentje:

Miért ribi valaki ha szeretné a kölcsönös kényeztetést ???

Hmm??

2020. nov. 15. 10:13
 15/23 anonim ***** válasza:
80%
Nyugi a legtöbb pasas nagy 0 az ágyban! De az arc óriási!
2020. nov. 15. 10:29
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Az én legutóbbi "szeretőm" is ilyen volt, se nyalás, cserébe legalább se sz.pás - szerencsére visszament az exéhez, már kezdtem pánikba esni, hogy most mire alapozzam a "kapcsolatunk" befejezését... :D Megpróbáltam beszélni vele erről, de egyszerűen nem nyilatkozott, csak mondta, hogy ő nem, és kész. Nekem nőként ez elég fura volt, hogy még beszélni sem hajlandó róla.

Valszeg te is kifogtál egy ilyet :S

2020. nov. 15. 11:07
 17/23 A kérdező kommentje:
16 Lehet ...már kezdek aggodni ha valaki egyébként nornalis rendes róla is kiderül valami “kattanás” mert oké nem a szex a legfontosabb de azért számít.
2020. nov. 15. 11:13
 18/23 anonim ***** válasza:

16 vagyok: Kérdező, megértelek, nekem is ezzel a sráccal így kezdődött... Nagyobb elvárásokkal ugrottam bele a dologba mint kellett volna (ismertem már évek óta, szóval végeredményben mondhatom, hogy azért egy képet lefestettem róla a fejemben már... hát hiba volt :D), de egyébként a szexben minden mást kb papírforma szerint hozott, méret megfelelő, jól bírta, odafigyelt, nem csak misszionáriusban reszelés nyúl módjára, jól csókolt, stb... de mégis, nekem ez egy viszonylag kardinális dolog (már csak azért is, mert sima behatolástól nem vagyok képes elélvezni, orálisan viszont elég gyorsan, szóval még azt sem mondhatnám, hogy jajj de sokat kell velem szenvednie, és ezért nincs kedve...). Első alkalommal megkérdeztem, hogy a számba vegyem-e, mire ő, hogy semmiképpen sem - nem volt ideges vagy frusztrált ettől, teljesen kedvesen közölte, gondoltam oké milyen rendes, hogy első alkalommal nem akar torokra vetetni... AHA, hát aztán kibújt a szög a zsákból, hogy egyszerűen neki ez az egész orális móka tabu. Nem erőltettem, mert nincs értelme, de érezte, hogy ebből gondok lehetnek... Na hát így a történetemet már az előző válaszomban kifejtve, nem lettek, mert dobbantott, de én már fogalmaztam magamban, hogy majd szépen lassan elsikkasztom ezt a szex dolgot vagy ilyesmi, mert hosszútávon ha tényleg zéró, az nekem sajnos kizáró ok.

És igen a szex számít, sokat!

Egyébként beszéltél vele erről? Kérdezted, hogy mi a gondja? Vagy csak szimplán nem csinálja, te pedig nem szólsz neki?

2020. nov. 15. 11:46
 19/23 anonim ***** válasza:
Több oka is lehet, úgymint valami averziója, komplexusa van az orállal kapcsolatban ("de hát ott pisilsz"), a másik hogy szimplán egy önző figura aki csak kapni akar, de adni nem. A testsúlyhoz amúgy semmi köze. Mi nem tudjuk megmondani melyik áll fent a legegyszerűbb ha megkérdezed tőle miért nem, mi a problémája. Ezt viszont csak te tudod megtenni mi nem.
2020. nov. 15. 12:21
 20/23 anonim ***** válasza:
0%
Mert kövér vagy
2020. nov. 15. 13:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!