Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan pasi aki nem szeret/szokott nyalni? Mi ennek az oka?
Nemrég "kavartam" egy pasival, aki nem nyalt ki, meg elmondása szerint nem is szeret nyalni, ezért nem is szokott. Neki több tapasztalata van a szexben, én még szűz vagyok. Hiába vagyok szűz, azért igénylem/hiánylom a nyalást, főleg úgy hogy én rendszeresen leszoptam. Abba hagytuk a kavarást, de nem csak ez volt az oka.
Szóval, csak arra lennék kíváncsi, hogy néhány pasi miért nem szeret nyalni, mi "zavarja"őket benne?
Ui:nem ítélek el senkit aki nem szereti csinálni, csak kíváncsi vagyok.
Én imádok nyalni, főleg ha friss, finom a punci úgyhogy ez engem is érdekelne.
30/f
Ahogy szopni sem szeret minden nő, úgy nyalni sem szeret minden férfi.
Lehet korábbi rossz tapasztalat, lustaság, önzőség, sok minden. Punci és punci között is van különbség, ahogy két ember sem egyforma. Írta valaki, hogy nem szereti a szagát és az ízét sem. Én szerencsére legtöbb esetben olyannal találkoztam, aminek teljesen semleges íze volt, és semmi szaga. Megfelelő higiénia. De tény, hogy egy nedvesedésre jobban hajlamos nőnek általában van egy kis mellékíze ott lent. Ami messze nem kellemetlen, csak esetleg furcsa, szokatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!