Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért olyan magától értetődő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan magától értetődő dolog az, hogy BDSM-ben a férfi a dom és a nő a szub?

Figyelt kérdés

2020. nov. 14. 23:30
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Nem, szub pasi

2020. nov. 15. 13:00
 12/16 anonim ***** válasza:
17%
A kérdező egy frusztrált kisfiú, akit anyu sokat vert, ezért most ilyen nőt keres... Az agresszióját meg másokon próbálja levezetni. Vagy egy kitartó troll, mert már hónapok óta nyomja ezt az unalmas előadást. Csak nem értem miért nem tiltják az oldalról...
2020. nov. 15. 15:09
 13/16 anonim ***** válasza:
82%
Egyáltalán nem az, csak sajnos sztereotípia
2020. nov. 15. 15:52
 14/16 De La Cruse ***** válasza:
0%

Mert a férfiak és a nők általában így vannak bedrótózva természetes szinten.

Amikor egy nő kerül vezető szerepbe akkor már az élet többi részén is borul a jól felépített és működőképes rendszer.

2020. nov. 16. 13:34
 15/16 anonim ***** válasza:
78%
Nem magától értetődő. Valószínűleg gyakoribb a dom pasi, mint a dom nő, de mindkettőből van, meg ugye ott vannak a switchek is.
2020. nov. 16. 15:07
 16/16 anonim ***** válasza:
66%
szerintem azért mert régen kialakult hogy a férfi a védelmező erős személyiség a nő meg a gyenge kiszolgáltatott aki valamilyen szinten a férfire van utalva.szexben a férfi a behatoló tőle függ minden.a mi párkapcsolatunkban is így van. én mint nő vagyok az alárendelt a barátom pedig az uralkodó.nem csak a szexben az élet többi területén is
2021. febr. 7. 09:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!