Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálhatja? Túlgondolom? N
Figyelt kérdés
Amikor reggel kiszálok az autómból, és megyek be az udvarról, akkor (a munkahelyemről) egy férfi csomószor néz engem, akár addig is amíg be nem megyek teljesen az épületbe.
Nem vagyunk semmilyen viszonyba, néhányszor beszéltünk.
Tetszik neki ahogy kinézel. Biztosan vonzó nő vagy. Az ilyeneket megnézik
2020. nov. 13. 10:53
12/21 anonim válasza:
Már még nézni se szabad a szépet? Jaj ne legyek nők már ennyire szégyenlosek kérlek. Szép vagy, és megnézett, ennyi. Nem futyult rád, nem piszkál, nem mollesztál, csak néz. Ennyi. Inkább orulj neki h szépnek tartanak. Bocsánat, de néhány no mint ha a marsrol jott volna.
2020. nov. 13. 10:54
13/21 anonim válasza:
Egyre több ilyen kérdést olvasok itt vagy esetleg te kérdezed meg ugyanezt folyton? Ha egy nézés azt jelenti akkor én egy igazi adonisz pasi vagyok, sőt egy isten. El kéne gondolkoznom a háremen🤔
2020. nov. 13. 11:10
14/21 anonim válasza:
Szerintem az ilyen kérdések sokasága azért van, mert a nők külső, semleges, egyénektől várják a megerősítését annak, amit maguk is gondolnak. Én nem látok ebben semmi furcsaságot. Növelik az önbizalmukat azzal, ha valaki ráerősít a gondolatukra.
2020. nov. 13. 11:27
15/21 anonim válasza:
Napi gondolatolvasó kérdés... nem tudjuk mi jár egy ember fejében, te látod hogy néz rád, de hogy miért ki nem fogjuk találni. Bocs, de hasonló kérdéseket a tinik szoktak feltenni, nem nők akik dolgoznak, még jogsijuk is van stb.
A megoldás ugyanaz: ha akarsz tőle valamit akkor adj neki pozitív visszajelzéseket, hogy lássa szabad a pálya és próbálkozzon. Ha majd kommunikáltok akkor eldöntöd közben akarsz-e tőle valamit (mivel van nője) vagy sem.
2020. nov. 13. 11:30
16/21 anonim válasza:
15# Ja a másik kategória mikor a tanár nézi folyton😂 Annyit sírok a röhögéstől ilyenkor😂
2020. nov. 13. 11:40
17/21 anonim válasza:
Szerinted egy fiatalabb nőt nem nézhetünk meg? :D Az hogy néz, csak annyit jelent, hogy tetszel neki. Ez nem feltétlenül elég ahhoz, hogy bármi történjen. De ha neked is tetszik, esetleg kacérgodhatsz. :D
2020. nov. 13. 11:40
18/21 anonim válasza:
Fura, hogy nemrég volt egy hasonló kérdés, csak ott a felek nem csipázták egymást... De a sztori nagyon hasonló...
2020. nov. 13. 20:11
19/21 anonim válasza:
"Meg fiatabb is vagyok nàla."
Izgatod és akar téged. Vagy szexre, vagy feleségnek, vagy a bőrödből akar fotelhuzatot és lámpaernyőt csinálni... Ezt nem lehet előre tudni...
Én dugni akarnálak de én relatíve normális vagyok. :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!