Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ezek alapján vonzódik hozzám szexuálisan a pasi? Mindig túlgondolom és félek hogy csak beképzelem magamnak, mert nekem ő nagyon bejön.
Előre leírom hogy csak köszönőviszonyban vagyunk, tehát még nem nagyon beszélgettünk. Nem tudom nyilván leírni az összes dolgot, de amennyi eszembe jut:
-Ha találkozunk mindig ideges leszek, és nem akarom hogy ez látszódjon ezért kerülöm a szemkontaktust (nehéz :D), de észrevettem hogy sokszor megesett hogy rámnézett, szemem sarkából láttam, meg "érzem" ha néznek.
- Amikor megláttam, köszöntem neki és miután visszaköszönt láttam hogy a mellemre nézett, pedig sose vagyok dekoltázsos felsőben, mert nincsenek is nagy melleim.
- És ugye mint mondtam nem ismerjük nagyon egymást, de kedves szokott lenni ha úgy alakul hogy beszélünk pár szót
- Ez nem tudom számít-e, de ha ott vagyok akkor másokkal szokott poénkodni. Meg valamikor velem is. De alapból is ilyen vicces típus tehát lehet hogy jelentéktelen. :'D
Most hirtelen nem jut eszembe több dolog :D Köszi ha elolvastad, és válaszolsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!