Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Túlgondolom a dolgot és csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túlgondolom a dolgot és csak barátként tekint rám vagy mégsem?

Figyelt kérdés

MEgpróbálom röviden leírni a lényeget. Van egy csoportvezetőnk , ő 42 éves nő , férjnél van, de nem annyira jó a házassága, nem csodálkozna, ha a férje ott hagyná őt, gyerekük nincs, viszont már 15 éve házasok....

Én 32 éves vagyok, és eddíg próbáltam elnyomni magamban, hogy a nők is érdekelnek, így még tapasztalatlan vagyok, bár voltak kisebb próbálkozások, irányomban de mindig visszautasítottam és kikerültem a szitut, a konkrét szex nővel még nem történt meg.

Pár héttel ezelőtt elmentünk kv-zni és eléggé megnyílt nekem , olyan dolgokat mondott el, amiket csak pár ember tud róla. Az életünkben sok hasonlóság volt, lehet ez miatt is , de szimpatikus lett. LEgközelebbi kv-zásnál én nyíltam meg egy kicsit, bár lehet nem kellett volna. Tettem egy olyan kijelentést, hogy néha vannak érzéseim emberek felé, amik számomra nem helyesek... (Nos , itt én mélyen arra gondoltam, hogy nők irányában is előfordult, hogy többet érzetem, nyilván ezt így nem mondtam ki, de nem tudom, hogy ebből ő mire következtetett, de elég okos , szóval lehet, hogy sejti talán.) Mikor ezt a mondatot kimondtam, kérdezte,hogy kinek szeretnék megfelelni, miért nem vagyok boldog , mi tenne boldoggá? Közben viszont megjött a férje...

Ez az eset után még ha nem is mondtam ki nyíltan, hogy mindkét nem érdekel, de kicsit zavarba is voltam/vagyok a jelenlétébe meg kicsit oldottam is. Szóval nem tudok ránézni hosszabb ideig, úgy érzem, hogy kipirulok, de közben meg jókedvem van és elpoénkodom a dolgokat. Erre ő űgy reagált, hogy reméli máskor is ilyen leszek, mert ez milyen aranyos... Meg volt, hogy napközben megölelt és azt mondta, hgoy minden rendben van, bár nem tudtam hirtelen ezt hova tenni ezt a kijelentését.

Kérdezgette is, hogy mi ez a jókedv, változás. MAjd pár napra rá elhívott megint kv-zni, hogy ha úgy gondolom mondjam el neki, hogy mi van velem az elmúlt napokban, de igazából nem mertem utalni rá.... Nekem ez még kicsit gyors. Aztán a munkahelyemet, olyan mintha meglenne az a bizonyos nézése, ezt most nem tudom leírni, de ilyen tekintetet szoktam felfedezni talán azokon a lányokon , nőkön, akiknek nem közömbös az azonos nem. Csak félek tényleg, hogy túl sokat látok bele a dolgokba... Amúgy közvetlen, mindenkivel szépen, kedvesen beszél, szal így egy kicsit nehéz.

Szóval honnan tudhatom, hogy valamit ő is érez esetleg , meg ha igen akkor nem csak egy szexkapcsolatra hajt?

2020. szept. 25. 21:42
 1/8 anonim ***** válasza:
97%
Hát én ebbe még nem látnék bele sokat. Lehet közeledik feléd, de csak mint baráthoz, kollégához. Vannak olyan nők, akik ezt úgy tudják csinálni, hogy ha akarja az ember, félre is lehetne értelmezni.
2020. szept. 25. 22:05
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
túlgondoltad
2020. szept. 25. 22:07
 3/8 A kérdező kommentje:
na igen, lehet igazad van...
2020. szept. 25. 22:07
 4/8 A kérdező kommentje:
Amúgy mikor lehet azt tudni, hogy egy nő többet akar a barátságnál?
2020. szept. 25. 22:08
 5/8 anonim ***** válasza:
Gesztusok, megjegyzések. Aki nyiltan vállalja, hogy leszbi vagy bi, általában nem is fél ezt kimondani és érzékeltetni a másikkal. Legalábbis nekem ez a tapasztalatom.
2020. szept. 25. 22:14
 6/8 anonim ***** válasza:

Szerintem túl gondolod. Hidd el, ha többet akarna, akkor azt észre vennéd 😊

21L

2020. szept. 25. 22:16
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Túlgondolod.Ez szimpla baráti viselkedés.Nem is értem egy harmincas nő hogy láthat bele mindent ilyen kis apró dolgokba.Jesszus, mintha valami 20 éves kis naiv fruska lennél.😬
2020. szept. 26. 02:09
 8/8 A kérdező kommentje:
Ezek sem jelentenek semmit? : gyakran hozzád ér , megfogja a kezemet,combomat vagy a hasamat és az olyan, mintha mélyen a szemedbe nézze...
2020. szept. 26. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!