Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a fiúk akik többnek néznek ki a koruknál azok sikeresebbek?
Maximum tinikorban. Utána fordítva van. Aki 30 évesen is 18-nak néz ki, 40 évesen meg olyan 28-30 körülinek, annak több ideje van tökéletesítenie magát és jóval alacsonyabb korhatárban tud vadászni.
Én is mindig így voltam. Huszonéves ésszel simán szerelembe tudtam volna ejteni a 13-14 éves lányokat, most harmincasként pedig tök könnyűnek látom felszedni a húszas éveik elején járó lányokat. 40 évesen lehet, hogy arra is rájövök, hogy most mit rontok el, hogy a harmincas nők mind komoly kapcsolatot meg ilyen lassú, randizgatós ismerkedést akarnának tőlem, miközben a mai fiatal srácoktól meg azt hallom, hogy a harmincas, negyvenes nőket a legkönnyebb szexkapcsolatra befűzni.
Nem így van , csak te ráfogod erre hogy idétlenke vagy.
Miért nyavajogsz, tegyél érte hogy sikered legyen.
#4: Ez mekkora női fókázás ez a komolyabb perspektívát látnak benne...
Ez olyan, mint a "te túl jó pasi vagy/túl rendes srác vagy hozzám".
Nem. Sok nő is a huszonéves ránctalan feszes hamvas férfitestre bukik és azért ha nyíltan meg is szólják, titkon sok nő irigyli, hogy fiatal bikája van neki. Főleg, ha még költenie sem kell rá.
A 30-as férfiban pedig a rabláncra verhető balekot látják, aki majd családot alapít egy olyan nővel, akit talán pár hónapja még huszonéves kis macskajancsik húzogattak.
Mikor fogják már fel ezek a nők, hogy léteznek már spermabankok, ha annyira gyereket akarnak. De egyedül annyira nem buli, ugye? Miért is? Talán akkor rájönnének, hogy valójában az anyagi plusz miatt kell a férfi? Mert ne jöjjön itt senki támasszal meg apaképpel meg egyebekkel. Minden a pénzről szól, semmi másról. Lehet fogadni dadust, lehet gyerek mellett dolgozni, sőt fizetős személyzet még az éjszaka közepén is felkel hozzá, ha felsír, a nő ki tudja pihenni magát. Házimunkára szintén lehet találni fizetős személyzetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!