Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan aki irigy az azonos nemű testvérére mert ő sikeresebb az ellenkező nemnél?
Figyelt kérdés
Pl két fiú testvér, egyiknek sosem volt barátnője a másiknak meg már több, ráadásul ő a fiatalabbik testvér.2020. júl. 22. 15:28
1/4 anonim válasza:
Igen, bár nem a testvérem közvetlenül, hanem unokatesóm.
3/4 anonim válasza:
Az egyik unokatesóm gyönyörű lány volt, iskolai szépségversenyt is nyert. Rá nagyon irigy voltam, de közben nagyon szerettem is. 40-hez közelítve belőle elveszett valami, amitől olyan szépnek láttam, kapcsolata sincs már nagyon régóta, szerintem nem lesz gyereke se soha. Lehetségesnek tartom, hogy belekerült egy nős férfi karmai közé, de ezt csak úgy feltételezem. A többi unokatestvérem egy kivételével mind férjhez ment, gyerekeink lettek. Hogy pont neki másként alakul az élete, azt sose gondoltam volna és nagyon sajnálom.
4/4 anonim válasza:
Nem. Egy jó testvér nem irigy, hanem büszke a másik sikereire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!