Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Véget érhet egy kapcsolat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Véget érhet egy kapcsolat csak azért, mert a másik fél az ellenkező nemű barátjára sok időt fordít?

Figyelt kérdés
Olyanokra gondolok, mint pl a mindennapos chatelések, hívások, találkozások, egymáshoz átjárások. Bensőséges beszélgetések, belsős viccek, félszavak, amiket értenek és ehhez hasonlók.
2020. jún. 25. 23:01
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem igen, ez elég zavaró lehet
2020. jún. 25. 23:05
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha több időt fordít rá a párjára akkor igen. Ha azt érzi valaki, hogy a "havercsajhoz/haverpasihoz" jobban kötődik érzelmileg mint hozzá akkor meg pláne.
2020. jún. 25. 23:23
 3/7 anonim ***** válasza:
Persze. Nagyon olyannak tűnnek ezek, mintha felszarvazák a másikat. Nem lehet jó érzés ezt tapasztalni a másik félnek, hogy ilyen sok időt fordít a partnere valaki másra.
2020. jún. 25. 23:26
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, mert a partnered másodiknak érzi így magát.
2020. jún. 25. 23:30
 5/7 anonim ***** válasza:
51%

Én megéltem hasonlót.

Mikor összejöttünk férjemmel, már akkor közölte, hogy van egy barátnője, akivel általanos óta jóban van, rá nem kell féltékenynek lennem.

Eleinte facebookon beszélgettek csak. De kb 1hónapban egyszer. Ezt még elviseltem. Aztán egyre többet, majdnemcsak napi szinten beszéltek. 1x bele is olvastam, hát kiakadtam. Azt össze is vesztünk rajta. Onnantól áttértek viberre, azt nem tudtam megnézni ha akartam sem (mondjuk nem mintha a facén nézegettem volna) aztán kiderült, hogy párom a város másikfelén lévő barkácsboltba jár szerszámokér a munkájához, mikor tőlünk nem messze is van egy ilyen bolt. A csaj ott dolgozik. Nekem itt telt be a pohár. Párom elé álltam, azt mondtam, hogy lesz.rom, hogy gyerekkora óta barát, eldöntheti, hogy a csaj vagy én. Nekem ez nem fér bele.

Aztán igazából átbeszéltük normálisan a dolgot, azóta nem abba a boltba jár, azóta a vibert letörölte, és azóta a férjem.

2020. jún. 26. 09:16
 6/7 anonim ***** válasza:

Na ezert nem lehet ellenkezo nemuvel olyan baratsag mint ferfi-ferfi vagy no-no kozott mert a kapcsolatod ramhet.

Az en felesegem biztos kiakadna ha lenne egy no baratom akivel egesz nap chatelek es talalkozok vele munka utan, stb es ugyan igy en se orulnek ha o egy ferfival talalkozgatna munka utan es menne a chateles egesz nap.

Az mar mas ha neked es a parodnak vannak barataitok akik egy masik par na es ugy lehet ellenkezo nemu baratod de abban az esetben az o parja is baratod.

Az megint mas ha egy barati tarsasagban vannak nok es ferfiak vegyesen es ha talalkozol veluk akkor altalaban mindenki vagy legalabb tobben ott vannak a tarsasagbol.

2020. dec. 3. 11:03
 7/7 anonim ***** válasza:
Még arra is rámehet, ha az azonos nemű barátjára fordít "túl" sok időt (tapasztaltam).
2020. dec. 4. 02:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!