Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehetne olyan lányt találnom akivel végre szexelhetnék? Adnátok tippeket, hogy lehetnék sikeresebb?
Kb már 5 éve szeretnék barátnőt/lazább kapcsolatot. De csak egyhelyben toporgok. Nem találok magamnak lányt. Nem vagyok nyomulós típus, és nem egyből szexet akarok, de mivel ennyire nem akar összejönni barátnő, így már a kevesebbel is megelégszem (alkalmival, laza kapcsolattal).
Normális lányt szeretnék, nem prostit.
Mi a bajod a rosszlányokkal?
Alkalmit és laza kapcsolatot te soha a büdös életbe nem fogsz találni, mert nem olyan a stílusod és az egód. Ha olyan lenne, akkor nem írnál ki önsajnáltató kérdést, és nem másoktól várnád a megoldást. Szóval marad szépen a rosszlányokon lévő lányok. Ha meg barátnőt is fogsz találni, az ugyanolyan lesz mint te, és várhatsz rá 1 évet mire megbízik benned, hogy szexeljetek.
Én is ugyanígy vagyok. Jó lenne egy lány akivel jól érezném magam stb...
Nem akarok kihasználni senkit, csak rövid az élet és míg fiatalok vagyunk addig kell lépni.
Kökörcsin utca 34., ha nem áll legalább tízezer pasi a cím előtt akkor már elköltözött 😊
Nyomulós ne legyél, de azt se várd bro' hogy majd a csajok maguktól mennek oda hozzád. Neked kell próbálkoznod, ha 100 kosarat kapsz akkor a 101. lánynál is. A dolog meg fordítva működik mint ahogy elképzeled. Normális módon kezdeményezve - ha van szimpátia - hamarabb nyitott lesz egy nő normális kapcsolatra, mint "okés gyere b.unk alkalmiban".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!