Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy éreztem kevés vagyok neki ezért azt mondtam a barátomnak hogy szexelhetünk hármasban egy másik lánnyal, de meggondoltam magam mert nem bírnám végig csinálni, hogy mondjam meg neki? Fiúk ti ilyen helyzetben megharagudnátok?
Figyelt kérdés
2020. jún. 20. 14:38
1/9 anonim válasza:
Ha tényleg szeret, akkor egy ilyen miatt nem haragudhat.
2/9 A kérdező kommentje:
#1: legyen igazad!
majd megirom mi lett, hogyha rosszul sül el más tanuljon a hibámból ☹️
2020. jún. 20. 14:41
4/9 A kérdező kommentje:
Azt írta hogy kicsit szomorú lesz, de ennyi.
Akkor nem szeret eléggé?
2020. jún. 20. 15:08
5/9 Á.Zoli válasza:
Ha egy pici kétséged is van a dologgal kapcsolatban, ne csináljátok! Meg kell hogy értse, ha elég mély a kapcsolatotok!!
6/9 anonim válasza:
#4 Ne már. Nők meg a hülyeségeik...
Hogy ne lenne csalódott, hogyha ezt szeretné megcsinálni és te bele is mentél utána pedig kihátrálsz. Még szép hogy csalódott...
7/9 anonim válasza:
Ebben az esetben már nem esne jól, de majd elmúlik...
később még te is meggondolhatod magad.
8/9 Á.Zoli válasza:
Nem jelenti azt, csak szomorú, mert beleélte magát. Túl fogja tenni magát rajta. Egy kérdés, hogy választottatok volna másik lányt?🙄🤔
9/9 anonim válasza:
Nyilván már bele élte magát,el képzelte a dolgot. Sőt lehet többször erre masztizott is. Így nyilván csalódott lesz ezután. Te is az lennél fordítva ha végig gondolod. De ettől nem azt jelenti nem szeret a párod,ez hülyeség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!