Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavaro vagy sem a nagy herezacsko?
Figyelt kérdés
Nem arra kell gondolni, hogy hatalmas, de eleg nagy hereim vannak, nagy zacskoval.
Ez a lanyoknak bejon vagy taszit?
2020. nov. 11. 17:43
A kérdező szavazást indított:
Zavaró
Semleges
Tetszik
20 szavazat
1/9 anonim válasza:
Disznóknál mindegy, mert kivágják.
2/9 A kérdező kommentje:
Az lehet. De en ember vagyok
2020. nov. 11. 17:54
3/9 anonim válasza:
Jó pár csajszival voltam,de egyik sem a nagy zacsimmal törődött,hanem a vastag farkammal.Meg sem említették a nagy zacsit még orál közben sem.
No para.
4/9 anonim válasza:
A nagy az mit jelent? Nekem pl tetszik ha nagyobb és lógós valakinek. De nem tudom a tied mennyire hatalmas. Szerintem nem ez fogja zavarni a csajokat ha oda kerül a sor. A farkad fontosabb:D
5/9 A kérdező kommentje:
A farkammal nincs baj, azt gondolom. Nem meregetem, nem kerkedek vele :)
2020. nov. 11. 18:07
6/9 anonim válasza:
Jó az, nekem is nagy zsákom van. Mikor szoptatok állva, néha ráteszem a nő orrnyergére, a két golyó pont letakarja a szemét. Úgyhogy csak tudni kell mire jó.
7/9 A kérdező kommentje:
Jaj Istenem...
2020. nov. 11. 18:26
8/9 anonim válasza:
Látom ma a zacsis kérdések divatosabbak :D
9/9 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik a nagy zacsi! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!