Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok irigyek vagytok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok irigyek vagytok a fiúkra amiért nekik van péniszük nektek pedig nincs?

Figyelt kérdés
"A mai napig a pszichológiai tananyag részét képezi Sigmund Freud elmélete a péniszirigységről, de ennek érvényessége kezdettől fogva viták kereszttüzében állt. Mára azonban a péniszirigység könnyen lehet, hogy sokkal távolabbra mutat, mint amire eredetileg Freud gondolhatott."

2020. nov. 11. 13:59
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
40%
Meg a napi sok folyás se egy kellemes dolog .pl ami ff-nál nincs ugye.
2020. nov. 11. 16:51
 22/41 A kérdező kommentje:
#21 Az előbb még sokkal jobb volt nőnek lenni, és a hátatok közepére sem kivántátok a férfilétet. Mi történt? :O
2020. nov. 11. 16:58
 23/41 anonim ***** válasza:
22%
Ők se tudják, ilyenek a nők.
2020. nov. 11. 17:00
 24/41 A kérdező kommentje:
#23 Tudják csak nem merik bevallani. Nekik mindegy melyik oldalon állnak csak ne a férfinak legyen igaza velük szemben.
2020. nov. 11. 17:08
 25/41 anonim ***** válasza:
100%
Én a barátomat is mindig kérdezem hogy hogy a fenébe nem zavarja az a lába közt. Szóval örülök hogy nem azzal születtem.
2020. nov. 11. 17:45
 26/41 anonim ***** válasza:
100%
Miért zavarna? Ennyi erővel két nagy mell sokkal zavarobb lehetne. De mindenki azt szokja meg aminek születik. Ennyi ez.
2020. nov. 11. 17:48
 27/41 anonim ***** válasza:
74%

Attól függ, hogy a péniszirigység melyik részét értjük.

Maga az, hogy nincs farkam, nem lóg valami a lábam között (elképzelni se tudom, hogy ne lenne zavaró) nem vonz.

Az viszont igencsak irigylése méltó, hogy a társadalom másképp áll hozzájuk. Nyilván vannak hátulütőik, pl. a társkeresés szívás a számukra.

De még mindig hiszem, hogy szexista társadalomba élünk. Bármennyire is próbáljuk tagadni, sokszor HATÁROZOTTAN meglátszik a fizetéskülönbség ugyanolyan munkát végző két különböző nemű ember között. Illetve nem beszélve, hogy a legtöbb zaklatás (ami nagyrészt szexuális) a nők ellen irányul. Személy szerint tisztában vagyok az indentitásommal, mégse mindig merek szoknyát felvenni, mert folyton cigányok üvölését kell hallgatnom, meg csövesek leqrvázását, meg metrón közelembe álló kan pasik érintését. Nem beszélve arról, amikor már fogdosás is van.

Plusz persze férfi országvezetők akarják most megszavazni azt is, hogy a nők ne rendelkezhessenek a saját testük felett (abortuszellenes koalíció).

2020. nov. 11. 17:52
 28/41 A kérdező kommentje:
#25 Egyáltalán nem zavaró. Nyugalmi állapotban nem is érzi az ember hogy van, aki pedig tapadós boxert hord mind én annak nem lóg.
2020. nov. 11. 18:12
 29/41 anonim ***** válasza:
100%
Ami a férfiak szexszel való manipulálását illeti, nekem tökmindegy, hogy van-e lehetőségem rá, mert nem óhajtok élni vele, de annyiból szívesebben vagyok nő, mint férfi, hogy ebben a felállásban nem én vagyok az, akit manipulálnak (nem kapcsol ki az agyam, amint meglátok egy mély dekoltázst).
2020. nov. 11. 19:27
 30/41 A kérdező kommentje:
#29 Azért a férfi is tudja manupulálni a nőt. Ha szexre kerül a sor ott nagyrészt mindig a férfi beszéli be magát a nő lába közé. Én is szivesebben születtem volna szép nőnek mint férfinak, de ez van ezt kell szeretni.
2020. nov. 11. 20:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!