Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy átlagban a magabiztos, laza férfiaknak nagy péniszük van? L
Figyelt kérdés
Vagy ha nem is kifejezetten nagy, de nem kicsi. Ez igaz?2020. szept. 13. 15:57
2/9 A kérdező kommentje:
17 vagy annal nagyobb
2020. szept. 13. 15:59
3/9 anonim válasza:
Tapasztalataim szerint a laza, magabiztos férfiak jól tudják használni a farkukat, bármekkora is az.
4/9 anonim válasza:
Nekem 18-as van. Ad egy alap önbizalmat.
5/9 anonim válasza:
Nekem 16, sose volt ra panasz es arra se ahogy hasznalom, de onbizalmat csak hirbol ismerem 😅
6/9 anonim válasza:
Nem igaz. Találkoztam nagyon laza, magabiztis fiúval nem volt nagy neki, nem mintha ez gond lenne, de félénkkel is akinken nagyobb volt. Nem ettől függ
7/9 anonim válasza:
Magabiztos vagyok, 16 cm, bár jó vastag, nem ezen múlik.
8/9 anonim válasza:
Ez egyáltalán nem ettől függ. Vagyis nem farok mérettől hogy ki magabiztos meg ki nem. Ez csak egy testrész ami akkora amekkora.
Van akinek elég, van akinek pedig nem.
Én bevallom az őszintét magabiztos vagyok pedig nekem csak 12 cm teljesen mereven, szóval elég kicsi a farkam. Azért mondom ÉN hogy kicsi, mert én úgy vagyok magabiztos hogy imádom ha cukkol a lány ezzel hogy kicsi a farkam mert felizgat. (ez amolyan fétis féle).
Szóval nem sok köze van hozzá.
9/9 anonim válasza:
Nem, úgy hogy a 20 centis pasidat nem ego alapján fogod megtalálni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!