Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok irigyek vagytok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok irigyek vagytok a fiúkra amiért nekik van péniszük nektek pedig nincs?

Figyelt kérdés
"A mai napig a pszichológiai tananyag részét képezi Sigmund Freud elmélete a péniszirigységről, de ennek érvényessége kezdettől fogva viták kereszttüzében állt. Mára azonban a péniszirigység könnyen lehet, hogy sokkal távolabbra mutat, mint amire eredetileg Freud gondolhatott."

2020. nov. 11. 13:59
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
68%
Puncival sokkal sikeresebb vagyok az üzleti életben mint pénisdzel lennék. Mi okom lenne irigységet?
2020. nov. 11. 14:01
 2/41 anonim ***** válasza:
78%
Nem
2020. nov. 11. 14:02
 3/41 anonim ***** válasza:
84%
A puncimmal sokkal, de sokkal több mindent el tudok érni (anyagilag és társadalmilag is) mintha akármilyen nagy farkam lenne. Ráadásul a puncimmal nem görcsölöm végig az életem, hogy "fel fog-e állni" a kellő pillanatban.
2020. nov. 11. 14:04
 4/41 anonim ***** válasza:
70%

És te férfiként szeretnéd megdugni édesanyádat, valamint megölni édesapádat?

(Csak hogy a zseniális Freudnál maradjunk.)

2020. nov. 11. 14:05
 5/41 anonim ***** válasza:
94%
Freud óta egyébként kiderült, hogy minden megtermékenyített petesejt fejlődése női irányba indul eredetileg, tehát ami a férfiaknál a péniszt jelenti, azt a nők esetében csiklónak hívják, senkinek nem hiányzik semmilyen szerve.
2020. nov. 11. 14:10
 6/41 anonim ***** válasza:
2020. nov. 11. 14:15
 7/41 anonim ***** válasza:
90%
Nem, szerintem kényelmetlen lehet azzal élni. Mást ne írjak, elég egyértelműen látszik, ha egy férfinak feláll és könnyen okozhat magának kínos élményt.
2020. nov. 11. 14:21
 8/41 anonim ***** válasza:
22%

Szerintem Freud egy hatalmas elme, nem kéne fikázni.

Szerintem a nők karriert illetően irigykednek a pasikra, mert nekik otthon kell lenni a gyerekkel, miközben nem bontakozhatnak ki valamilyen cégnél. Ezért van az hogy bemész ilyen nagy céghez, és ott a női menedzserek között olyan pszichopaták vannak, mint amilyenek még a Wallstreeten sincsenek.

2020. nov. 11. 14:32
 9/41 anonim ***** válasza:
88%
Cégnél dolgozni aztán k**va nagy kibontakozást és önmegvalósítást jelent minden ember számára, igazad van. Már csak azt nem értem, hogy találkozhatsz női menedzserekkel, ha nekik elvileg otthon kellene lenniük a gyerekkel.
2020. nov. 11. 14:40
 10/41 anonim ***** válasza:
73%
Kellene. De nem kötelező. Ne legyél ennyire sötét.
2020. nov. 11. 14:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!