Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Elítélnétek azért mert nekem az átlag méret kevés?
Figyelt kérdés
2020. nov. 10. 19:57
11/20 anonim válasza:
Szia!
Hát őszinte leszek szerintem a techikájuk nem volt jó.
A volt exemet öklöztem farkam átlagos és szex közben spriccelve élvezte
12/20 anonim válasza:
Amíg nem vágod a fejemhez hogy kicsi hanem némán tűröd amíg beléd élvezek, addig nem érdekel hogy mik az igényeid vagy hogy mekkorát kívánsz.
13/20 anonim válasza:
Kit érdekel? Pont lesz*rom. Azt se tudom ki vagy.
14/20 anonim válasza:
Nem. Miért, te elítélnél, azért, mert nekem nem elég az átlagos mellméret?
15/20 anonim válasza:
Nem, sőt, tisztellek, mert ritka az őszinte csaj.
16/20 anonim válasza:
Nem ítélném el, a te dolgod, csak nem érdekelnél. Foglalkoznék inkább azzal a másik 99%-nyi nővel akinek az átlag méret is tökéletes.
17/20 anonim válasza:
őszintén, senkit nem érdekel, hogy neked jó legyen... mindenki csak saját magával foglalkozik
18/20 anonim válasza:
Nem ítéllek el, de jót sem gondolok rólad. Én normális lennék, ha azt mondanám, hogy csak a szilikon mellűek jönnek be? Tökmindegy kizárás van úgy hogy nem tud vele kezdeni a másik nem. Ha nem tudod a boldogságod megtalálni csak is méretben mérve az épp úgy önzőség mint az én példám. Nem foglak lerbancozni vagy bármilyen otromba jelzőt használni, de minta nőnek sem foglak tekinteni, magyarán szólva átnézlek. Ez a helyes kifejezés, átnézek rajtad. Nekem ez a véleményem.
19/20 anonim válasza:
Dehogy itélnélek el... menekülnék tőled. Ha pedig az ágyban derülne ki, hogy kevés vagyok neked (egyszer történt ilyen velem), akkor hamar vége lenne a kapcsolatunknak, barátságban elválnánk, és én se mondanám meg, hogy miért. Számomra ugyanis nagyon fontos, hogy a nőt a csúcsra tudjam vinni, és én is érzem, ha hozzám képest tág a punci, a színlelés nem segít.
20/20 anonim válasza:
Van olyan eset, hogy az ember sokat válogat a piacon és a végén üres kézzel távozik. - Az élet végén, üresen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!