Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy mérettel rendelkezők! Ti milyen bókokat kaptatok már hölgyektől?
Figyelt kérdés
Illetve nők, aki volt már nagy méretűvel és tetszett hogyan dicsértétek? Milyen őszinte reakciótok volt?2020. nov. 9. 20:20
1/11 anonim válasza:
Volt egy pasim, 21 cm es farokkal.
Mikor meglattam allva, annyit mondtam hogy azta a budos krva elet :D
18/l
2/11 anonim válasza:
"Ilyen nagy még nem volt bennem. " "Szeretem, mert jól kitölt." " Nem tudom mit érsz el vele, de valami fantasztikus"
Mellesleg meg nincs 20 centi, csak 16,de jó vastag, és meg se tudja számolni, hogy egy este hányszor megy el.
3/11 anonim válasza:
“Imádom a farkad”, “úgy éreztem kijön a fejemen”, “mindjárt szétrepedek”.
4/11 anonim válasza:
Nekem a nagyobb kinézetre tetszik, de amikor bennem van inkább fáj, úgyhogy közepes méretű pasival sokkal jobb a szexuális életem, mintnaggyal.
5/11 anonim válasza:
"Ne nyomd be annyira" "lököd a petém"
6/11 anonim válasza:
4szer volt orgazmusa egymás után.
8év után volt hogy felhívott nő és a második randit panzióba szervezte le..
7/11 anonim válasza:
Húúú, mikor betoltad tövig, a makkod a manduláim közt éreztem mmmm!
8/11 anonim válasza:
Azért szívesen megnézném ezeket a "nagy" suerszamokat
9/11 anonim válasza:
Nekem átlagos van, eddig csak azt mondták rá, hogy szép. :D Meg megesett, hogy "túl mélyre ment", bár szerintem ez nem dícséret vagy bók volt... :D
10/11 anonim válasza:
Nincs olyan extra hatalmas, de átlagon felüli a hossza és a vastagsága is. Kaptam már többektől dicséreteket érte. Szerintem hasonló helyzetben ez jólesik mindenkinek nagyon. Ha szex előtt vagy közben méltatják, akkor még egy kicsit keményebb is lesz tőle. :) Ha utána, vagy később hallom vissza, hogy nekem volt a legjobb farkam az eddigi pasijai közül, az meg az egót növeli. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!