Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másoknak is bejönnek a vastag, husis combokkal rendelkező csajok? Szerintem nagyon izgatóak. 23F
Figyelt kérdés
2020. okt. 30. 17:20
3/11 Noren1989 válasza:
Nekem inkàbb a vékony-àtlagosak jönnek be.
4/11 anonim válasza:
Nekem főként azok jönnek be!!!! 😋
5/11 anonim válasza:
Most nőként írok: jól esett ez a kérdés :)
Annyi sok ideál kering a neten, és annyi kérdés van itt fenn, ahol csupán a homokóra, nagy mell-segg és vékony derék jön be a férfiaknak, hogy a kamasz lányok testképe megcsorbul.
Pedig sokan nem tehetnek arról, hogy a combjukon van felesleg, én rengeteg fogyás után is ott küzdködök a zsírral - pedig szinte már a sovány kategóriába esik a bmi-m.
6/11 anonim válasza:
Miért mi tetszik benne?
Én annyira nem tudom elfogadni magamon...
8/11 anonim válasza:
A teljes összképtől függ, nem önmagában a comb-körmérettől. Egy nőies vonzó nő nagyon is - s nyilvánvaló hogy combja sem vékony ropi.
9/11 anonim válasza:
Nekem is bejönnek
De szerintem is az összképtől fugg
10/11 alonelyman válasza:
az nem hús hanem zsír, hús=izom amiről te írsz az zsír
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!