Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik extrém kis mérettel rendelkeznek mondjuk 10centi alatt azok közül sikerült boldog párkapcsolatra találni? Vagy ez csak álom?
Ez itt a gyakori, itt mindenkinek 20 fölött van...
Egyébként biztosan sikerül nekik is.
Miért ennyire divat szajkózni, hogy "itt mindenkinek 20 centi feletti van"?
Én az összes ilyen jellegű kérdésnél teljesen reprezentatív válaszokat szoktam látni, javában 15-18 centi közötti értékekkel.
Igen, lehet boldog kapcsolatban. Nem.minden nőnek extrafontos a nagy farok. Volt csajom aki csak a nyalástól élvezett el, azt is speciàlisan kellett neki csinálni.
Hiába van nagy farkam, a dugást sohasem élvezte senkivel.
Ha nem vagy mellé kövér és ápolatlan; természetesen.
Egy barátom barátja iszonyatosan jó pasi volt de 9 centi.
Ha tudott bizonyítani;nem volt problem a szexben soha.
Első kézből válaszolok (nem barátom barátja). Bár nem kizárt, hogy csak szerencsém volt mindazokkal a nőkkel, akikkel összejöttem, vagy talán csak sajnálatból mondták, mímelték, hogy jó nekik velem, de 2 kivételével minddel sok éves kapcsolatban voltam-vagyok. Az én tapasztalatom, hogy a keménység sokat számít, meg a kitartás, mindig kimutattam, hogy élvezem a testüket, és minden módon megkerestem, hogyan tudnak elélvezni. De a legfontosabb, hogy érzelmi kapcsolatban voltam és vagyok velük.
A kisfarok-komplexus sosem vett erőt rajtam: tudtam, mim van, de nem görcsöltem ezen, és ma sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!