Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora esély volt erre hogy pont az ideális partnert találtam meg szerelmemben? Gyakori ez a nőknél vagy csak én vagyok szerencsés?
Olyan szerencsés szituációba vagyok, hogy nem kell időtlen időkig görcsölni hogy orgazmusa legyen a barátnőmnek, mivel képtelen rá.
Ezért amikor sexelünk akkor minden a kedvem szerint szokott történni.
Sokáig kényeztet orálisan, majd meglovagol és ha még mindig nem sültem el akkor kutyapozba vágja magát és úgy gyorsan végem szokott lenni.
Mindketten nagyon boldogok vagyunk.
Olvasom néha hogy mennyi idő kell a női orgazmushoz sokszor, hát én tuti nem bírnám addig. Általában 10-15 percig bírom de van hogy 30 perc is megvan.
Meg nem tudok nyalni csak kb 3 percig mert begörcsöl az állkapcsom és elfáradok.
Így átgondolva hatalmas öröm hogy olyan lányba lettem szerelmes akinél nem kell fáradoznom, hanem közösen azon vagyunk hogy nekem jó legyen.
Sok ilyen lány van, vagy csak én lennék ennyire szerencsés?
Nem kell ezt túldramatizálni. Ha egy nő olyan, mint a Niagara, akkor nagyon is élvezi a szexet, lehet hogy sokkal jobban, mint akinek van orgazmusa.
Én azt írtam, hogy sose volt, de ez nem teljesen igaz, egyszer volt orgazmusom, 20 évvel ezelőtt maszti közben váratlanul végigrángott a hüvelyemen egy kellemes hullám. Abszolút akaratlan volt és olyan ritmusban, amit képtelen volnék imitálni, ezért nem tudom, hogyan tudják színlelni az orgazmust a nők, szerintem sehogy, csak az olyan pasikat át lehet verni, akiknek fogalma sincs róla, milyen a női orgazmus és nem is tudják, hogy soha egy nőnek se tudtak orgazmust okozni. A lényeg, hogy bár kellemes volt az a 20 évvel ezelőtti orgazmus, meg sem közelítette azt az élvezetet, amit puszta behatolással tud okozni nálam egy férfi, arról nem beszélve, hogy én is voltam Niagara állapotban, konkrétan ágyat kellett mosni utánam és nem bepisiltem, na ha választanom kéne, hogy azt éljem át újra vagy azt az egyszeri orgazmust, akkor inkább kérném szépen a Niagarás állapotot.:) Szerencsére az én partnerem se drámázott azon, hogy nincs orgazmusom, nagyon hamar elvette volna a szextől a kedvemet ezzel az elvárással. Ment már rá szexkapcsolatom arra, hogy a pasi önértékelése romokban hevert az orgazmushiányom miatt. Pedig megnyugtatlak, nagyon hamar befejezem a szexet azzal, akivel nem jó a szex, mert persze nekem se egyforma mindenkivel, azt a Niagarát pl. csak egy illető tudta kihozni belőlem és neki se sikerült minden alkalommal, sőt...Talán 8 év alatt 5-6 ilyen alkalom volt a kisebb Niagarák mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!