Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számit-e a fiuk/ferfiak meretei? Vagy inkabb a technika? Valaszt adok minden ferfinak mivek minden pasi ezen van felakadva!?
Igen is szamitanak a meretek a huszusag es a vastagsag is raadasul meg az ido is 🤔 a technika hanyagolhato mert kevergethetsz kiskanalal a fazeban.. Ha nincs mit bele apritani... Nos en no vagyok volt az eletemben 3 pasi es az elso atlag merettel a masodik nagy meretel a harmadik kis meretel rendelkezet az elso atlagos volt neha jo neha rossz! a masodikal volt a jo hisz ha volt technika ha nem őt ereztem es elveztem! A harmadik barmit tett nem elveztem nem ereztem es erre ra ment a kapcsolatunk mert egy jo kapcsolatban amit hosszu tavra tervezunk ott szamit... Lasd tisztan leirom a mereteiket
Elso=15cm (atlagnak szamit)
Masodik=18cm (nagynak)
Harmadik=12-13cm (kicsinek)
No letemre szerintem igen szamit es az idealis meret ami minden nonek a elvezetes volna 16-17-18cm es 2 - 2,5 - 3 cm vastag (felurol nezve) udvozlok mindenkit es kerem ezt senki ne vegye rosszneven vagy megbantasnak! 21L
Persze, hogy számít. A kis méretű pénisszel rendelkezők és a túl cukinak látszani akaró nőkön kívül senki sem mondja, hogy nem. Ha normál vagy az alatt van, akkor már okés és afölött sokszor problémás is lehet.
A technika meg... Legyünk őszinték, általában az egész csak egy be-ki mozdulatból áll, különböző pózokban. Összességében a technika nem változtat semmin. Lehet szenvedélyesebben, lassabban, gyorsabban és hasonlók, de ettől még a tér kitöltése fix marad.
Nekem a te kategóriáid szerint átlag feletti a méretem. És általában tényleg nagynak találták. Sőt, volt, akinek egyszerűen fájt. Szóval, a nagy méret sem feltétlenül áldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!