Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Számit-e a fiuk/ferfiak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Calvin123 kérdése:

Számit-e a fiuk/ferfiak meretei? Vagy inkabb a technika? Valaszt adok minden ferfinak mivek minden pasi ezen van felakadva!?

Figyelt kérdés

Igen is szamitanak a meretek a huszusag es a vastagsag is raadasul meg az ido is 🤔 a technika hanyagolhato mert kevergethetsz kiskanalal a fazeban.. Ha nincs mit bele apritani... Nos en no vagyok volt az eletemben 3 pasi es az elso atlag merettel a masodik nagy meretel a harmadik kis meretel rendelkezet az elso atlagos volt neha jo neha rossz! a masodikal volt a jo hisz ha volt technika ha nem őt ereztem es elveztem! A harmadik barmit tett nem elveztem nem ereztem es erre ra ment a kapcsolatunk mert egy jo kapcsolatban amit hosszu tavra tervezunk ott szamit... Lasd tisztan leirom a mereteiket

Elso=15cm (atlagnak szamit)

Masodik=18cm (nagynak)

Harmadik=12-13cm (kicsinek)

No letemre szerintem igen szamit es az idealis meret ami minden nonek a elvezetes volna 16-17-18cm es 2 - 2,5 - 3 cm vastag (felurol nezve) udvozlok mindenkit es kerem ezt senki ne vegye rosszneven vagy megbantasnak! 21L

2020. okt. 30. 03:16
1 2
 11/18 anonim válasza:
100%
Érdekes, hogy senki nem írta, hogy a 2-3 cm vastagság,rettenetes vékony, óvszert sem lehet rá kapni, hogy hihetném el a hossz méretet, amit írsz,ha a vastagság méretével ennyire el vagy tévedve, szerintem mérj le pár pasit, utána írd ide az új optimális méretet.
2020. okt. 30. 11:59
 12/18 anonim ***** válasza:
65%

Nekem meg leginkább a helyesírás,a megfelelő fogalmazás számít(ana)...

Ha már neki állsz osztani az észt.

23/N

2020. okt. 30. 12:45
 13/18 anonim ***** válasza:
18%
Az enyém 25 hosszú és 6 vastag. Mindenre használható! Pl. ha nincs otthon vacsora, megfőzhető szafaládénak, felszeletelhető szaláminak. De ha felállítom, akkor húst is lehet vele klopfolni.
2020. okt. 30. 17:02
 14/18 anonim ***** válasza:
57%
#11 Én írtam.
2020. okt. 30. 23:45
 15/18 anonim ***** válasza:
83%
Kedves kérdező, nem lehet hogy neked tág a hüvelyed? Azt mi pasik sem annyira szertjük, ha nem szorítja a péniszünket. Fáj, vagy nem, de igen is számít hogy ne legyen tág. Nekem volt sok partnerem 14 cm es vagyok, de a legtöbb szűk volt. Nos akkor hogy is van ez? A láb kicsi, vagy a cipő nagy? Melyik a hibás?
2020. okt. 31. 08:14
 16/18 anonim ***** válasza:
48%
Nekem a méret számít. Ha a pasi béna akkor ha én irányítok is tudom, hogy mi jó nekem. Tampon pénisszel nem tudok sokat kezdeni.
2020. okt. 31. 09:48
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Hiába vagy nő, ha nem tudod, hogy épp egy másik nőnek mi a jó, mi fáj neki.

Amúgy nem veszem sértésnek, 17/5cm, szóval ha igaz lenne, akkor szerencsésnek mondhatnám magam.

2020. okt. 31. 13:16
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 18x5. Volt már akinek fájt! De eddig még mindenki élvezte.
2020. okt. 31. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!