Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mekkora esély volt erre hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mekkora esély volt erre hogy pont az ideális partnert találtam meg szerelmemben? Gyakori ez a nőknél vagy csak én vagyok szerencsés?

Figyelt kérdés

Olyan szerencsés szituációba vagyok, hogy nem kell időtlen időkig görcsölni hogy orgazmusa legyen a barátnőmnek, mivel képtelen rá.

Ezért amikor sexelünk akkor minden a kedvem szerint szokott történni.

Sokáig kényeztet orálisan, majd meglovagol és ha még mindig nem sültem el akkor kutyapozba vágja magát és úgy gyorsan végem szokott lenni.

Mindketten nagyon boldogok vagyunk.

Olvasom néha hogy mennyi idő kell a női orgazmushoz sokszor, hát én tuti nem bírnám addig. Általában 10-15 percig bírom de van hogy 30 perc is megvan.

Meg nem tudok nyalni csak kb 3 percig mert begörcsöl az állkapcsom és elfáradok.

Így átgondolva hatalmas öröm hogy olyan lányba lettem szerelmes akinél nem kell fáradoznom, hanem közösen azon vagyunk hogy nekem jó legyen.

Sok ilyen lány van, vagy csak én lennék ennyire szerencsés?

2020. nov. 9. 22:15
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Én nagyon sokáig azt hittem, hogy nem vagyok képes az orgazmusra, aztán kiderült, hogy egyszerűen csak a partnereim nem tudták használni azt amijük van. Azóta is sajnálom, hogy azt a srácot elengedtem mert rajta kívül soha senki nem tudott még csúcsra juttatni. Azért kedves kérdező, ne add fel.. próbálkozz időnként azzal, hogy csúcsra juttasd. Még ha nem is sikerül, látja az igyekezetet, és tudja, hogy nem nyugodtál bele, hogy nincs és kész, akkor csak te juss csúcsra.

Ha ezeket megteszed érte és más módon is mindent megadsz neki, akkor hajrá az eljegyzés. Ha valami romantikus módot szeretne, akkor én ajánlom, hogy beszélj a szüleivel, hogy nem ellenzik-e. Ha áldásukat adják rá akkor találj ki valami kis romantikus gesztust és 4 szem közt kérd meg a kezét.

2020. nov. 12. 15:39
 12/21 anonim ***** válasza:

#8 vagyok, látom, nem tetszett a válaszom. De Miquel kifejtette:

"Megsúgom neked, kérdező, a tökéletes pár nem az, ahol az egyik él csak adni tud. Sőt az sem, ahol az egyik fél csak kapni tud."

Na itt a kulcs.

B.nőd azért szánalmas, mert tárgyiasítja saját magát, használati eszköz, nem több. (Márpedig a szexnek nem szabadna erről szólni, az társasjáték.)

Te pedig azért, mert mindezt hátradőlve nyugtázod, lobogtatod, hogy neked semmit nem kell tenned, és virít minden mondatból, hogy nem is akarsz.

A leggázabb ez: "Meg nem tudok nyalni csak kb 3 percig mert begörcsöl az állkapcsom és elfáradok."

Lusta és önző vagy, fejlődésre hajlandóság nulla, és arra vagy büszke, hogy találtál egy igénytelen partnert, aki asszisztál ehhez....

2020. nov. 12. 15:55
 13/21 anonim ***** válasza:
Nekem se volt soha orgazmusom, de ettől függetlenül van egy pont, amíg igenis elvárom, hogy a férfi kitartson, mert akkor következik be nálam egyfajta kielégülés vagy megelégedés, igaz, hogy robbanás és extázis nélkül. Teljesen jól el lehet lenni nélküle, iszonyat szenvedélyes és hosszú szexben is volt részem nem egyszer és soha nem volt orgazmusom, de ha a szenvedély és a gyönyör meg volt, akkor semmiféle hiányérzetem nem volt. Gyorstüzelővel vagy olyannal, aki csak maszatol szex közben, esetleg a nyelvével akarja kompnzálni, hogy nem tudja használni a farkát, olyannal erős hiányérzetem van szex után. De van az a dugás, ami után kielégülök orgazmus nélkül is és nem csak 1-2 évre szól ez.
2020. nov. 12. 18:37
 14/21 A kérdező kommentje:

#10 Miquel

Igen összepasszolunk, ez tökéletes példa.

Azt írod, hogy ennyi erővel guminővel is szexelhetek, mivel nem látom az arcán az elragadtatást ahogy velem együtt éri el az érzékek robbanását.

Én el tudom viselni, hogy nincs neki orgazmusa nem zavar és boldog vagyok vele. Vannak férfiak akik nem tudjál elviselni és ez miatt kiborulnak.

Én ébren tartom a szerelmet, mert odafigyelek rá és törődők vele, mindent megteszek érte.

Nála nem ez a helyzet hidd el hogy olyan előélete volt hogy viszonylag sok pasival próbálkozott. És mivel eléggé jól néz ki, így olyan pasikkal volt akiknek iszonyat sok tapasztalatuk volt, és egyik se járt sikerrel.

Nálam érzett olyat ami olyan kielégülés féleség, de nem orgazmus.

Egyszerűen csak egy jó érzés.

Ma is nagyon jó szeretkeztünk és láttam rajta hogy mennyire élvezi, csak éppen nem jut el orgazmusig.

Meg most vettem neki egy léghullámos vibrátort is, hogy próbálja meg vele hogy sikerül e.

Sajnos a nőknek tanult folyamat az orgazmus, nem ösztönösen jön és nem ismeri a testét.

Nem igaz a tárgyiasítás, mert ő is élvezi!

Nyilván nincs meg az orgazmus, de nem kényszerből értem teszi.

Az meg egyenesen szánalmas, hogy azt kifogásolod amit írtam a nyalással kapcsolatban. Én ilyen vagyok, ha valaki elfogad így akkor téged miért zavar? Nem tehetek róla, hogy nálam ez így működik, milyen jogon hibáztatsz?

Az megint baromság, hogy igénytelen lenne a párom meg hogy én önző lennék.

Mennyi idő ami elegendő a kielégüléshez?

Farkammal nagyon jól bánok és nagyon élvezi is.

Ma 3-szor szexeltünk és mind a 3 valami fantasztikus volt.

Mondjuk a 3. annyiban nem, hogy végül már nem tudtam elmenni így abbahagytuk. De az is jó menet volt és jó sokáig tartott.

Olyan volt a vége felé mint a Niagara, nagyon benedvesedett. :D

Abban egyetértek, hogy nem kell a nyalással ezt kompenzálni, én amúgy is egyáltalán nem szeretek nyalni.

2020. nov. 12. 20:48
 15/21 anonim ***** válasza:

Na ez a baj... Hogy se így, se úgy...

Mert lehetséges,

hogy úgy menne neki.

A nyalást is tanulni kell, 10-15 perc, mire bekövetkezhet az

orgazmus. De a csiklóorgazmus sokkal könnyebben elérhető. Kivéve, ha az ember nem akarja...

(Szokni kell. Azért szánalmas, mert ez kizárólagosan a hajlandóság hiánya, nem pedig a "nem sikerül"...)

"Nála nem ez a helyzet hidd el hogy olyan előélete volt hogy viszonylag sok pasival próbálkozott. És mivel eléggé jól néz ki, így olyan pasikkal volt akiknek iszonyat sok tapasztalatuk volt, és egyik se járt sikerrel."

Ebben se legyél biztos. Én nagyon sok pasival voltam (az az érzésem, többel, mint a barátnőd). Ebből a sokból volt talán 5, akivel értékelhető volt... A tapasztalat meg nem releváns, az egyik legodaadóbb, legtöbb hajlandósággal rendelkező partnerem pl szűz volt, én vettem el neki. Jópár tapasztalt pasit lekörözött... Főként ugye azokat, akiket "nem zavart" (nem érdekelt), hogy nekem van-e orgazmusom... Igaz, azokkal többet nem találkoztam.

2020. nov. 12. 21:12
 16/21 A kérdező kommentje:

Mennyi pasival voltál?

2020. nov. 12. 21:46
 17/21 anonim ***** válasza:
A férjem lett a 35. Nyilván azóta nem voltam mással.
2020. nov. 12. 21:55
 18/21 A kérdező kommentje:

Neki úgy 45 körül volt.

Komoly kapcsolat 3 volt neki a többi csak barátság extrával volt.

Igazából az elején nagyon frusztrálta hogy nem lehet orgazmusa.

Volt olyan csávó aki a nyalás mestere volt, és 1 óráig próbálkozott kitartóan. Az kellemes érzés volt neki, de ő se járt sikerrel.

Mára szinte feladta hogy sikerül neki valaha.

Hidd el én örülnék neki a legjobban ha sikerülne neki, de már én is elveszítettem a reményt.

Vettem neki egy léghullámos csikló izgatót hátha azzal sikerül elérni neki.

2020. nov. 12. 22:04
 19/21 anonim ***** válasza:

Ha magamból indulok ki, vannak tippjeim a barátnőddel kapcsolatban, mi lehet a gond, azon a vibrátor nem fog segíteni.

Ne törődjetek bele a dologba, ez jóval összetettebb sajnos. És a lehető legrosszabb, amit tehettek, ha annyiban hagyjátok.

2020. nov. 12. 22:20
 20/21 A kérdező kommentje:

A kapcsolat elején mindent kipróbáltam, most egy ideje már feladtuk.

Mondhatsz ötletet, de idáig nem vált be egy sem.

Pszichés problémája lehet szerintem.

2020. nov. 12. 22:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!