Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok Ti az alábbiak közül melyikben lennének képesek objektíven, részletesebben értékelni egy pasi tudását?
Figyelt kérdés
1. Csókolózás
2. Nyalás
3. Erotikus masszázs
2020. nov. 9. 16:14
11/15 anonim válasza:
Nekem minden barátommal csók volt meg először. Amiből már rögtön kiderült rengeteg minden (higiénia, gyengédség stb.). Szóval nekem az az első, hogy azt jól tudja. És ha az jól megy neki, akkor az esetek többségében a nyalás se okoz problémát. Az erotikus masszázs az nekem annyira nem fontos, persze néha nagyon jól esik, és feldobja a kapcsolatot, de ami minden találkozásnál van az a csók, ezért az a legfontosabb, aztán ami minden együtt létnél van az a nyalás, ezért az a második és ezek alapján az utolsó helyre került az erotikus masszázs. Pont olyan sorrendben, ahogy írtad.
12/15 anonim válasza:
Nagy rajongasom van a csabitas muveszete irant, az elso ket pont valoban mervado, az viszont meglep hogy a harmadik is ennyire nepszeru. Ezekszerint lemaradtam valamirol, egy lany sem igenyelte/emlitette eddig hogy ez erdekes lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!