Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire nehéz szexkapcsolatot kialakítani?
Egy 20 éves srác vagyok aki egy laza kapcsolatot keresne Budapesten: értem ez alatt, hogy nem csak szex (mozi, filmezés, összebújós esték, stb...). Sokaknak már ez "barátnőt" jelent tudom. De én nem szeretnék nap-estig senkivel se foglalkozni illetve az se kell, hogy elhitesse velem mennyire "szerelmes", meg hogy a pénzemet rabolja. Őszintén csak arra vágyom, hogy néha reggelente valakihez oda tudja bújni.
Társkereső oldalakon nem keresgélek mivel minden csaj kisugárzása olyan, hogy: tarts el, cserébe megduhatsz...
A való életben pedig rengeteg időt ölök bele a munkába így ismerkedni se van időm.
Miért, mit gondoltál, hogy majd találsz nőt ingyen k*rva kategóriàban?
Hát barátom, nem fogsz.
Minden nőért fizetni kell, ha meg akarod dugni. Ezzel most sok időt spóroltam neked.
Szívesen!
Miert irjatok a rosszlanyokat? Nem prostit keres, hanem szexkapcsolatot.
Nekem kb 10 szexkapcsolatom volt a ket szingli évemben, tinderszeru appokrol, 2-3 kozeli ismeros, chat oldalakrol, egy bulibol, sot meg innen is. Altalaban havi 2-3 tali, ide-oda elmenos, alkalmankent 2-3 menet, egyutt alvos, dumalos, filmezos, aztan egy hetig nem beszelos. Ha csak egy partnered van akkor olyat keress akinek nagyobbak az igenyei, de ebben benne van a veszely hogy valaki tobbet akar majd, ezert volt inkabb tobb lazabb partnerem anno.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!