Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó ötlet vibrátorral elveszíteni a szüzességem?
Helyesen teszed, ha ilyen módon gyakorolsz, mert így megismered a testedet, és majd amikor szexre kerül a sor, tudsz segíteni a partnerdnek, hogy úgy csinálja a dolgokat, ahogyan neked (is) jó.
A vibrátor (vagy dildó) használata közben is átszakadhat a szűzhártyád. A szűzhártyaszakadás egyéntől függően jár semmi/kisebb/nagyobb vérzéssel.
A vibrátor rezeg, a pénisz nem. Emiatt érdemes a vibrátort időnként/gyakran kikapcsolva használni, hogy ne alakuljon ki benned túl erős hozzászokás a rezgéshez. Érdemes esetleg egy dildót venned.
Szerintem nem jó ötlet, mert magadnak úgy fogod csinálni ahogy a legjobb, illetve a vibrátorok nagy része nagyobb mint az átlag, illetve nem is úgy működik mint egy igazi.
Szerintem ha így kezded túl nagy elvárásokat fogsz kialakítani a leendő partnereddel szemben
Nekem nem ment volna. Nagy segítség volt, hogy az elsőnél ott volt a párom, aki nagyon türelmes volt és mindenben segített, hogy ne fájjon stb. Nekem érzelmileg ez brutál sokat adott.
De ha neked erre nincs szükséged és megfogadod az itteni tanácsokat, akkor nagyon rosszat nem tudsz csinálni. Max tényleg az irreális elvárások. Nekem a zuhanyos maszti miatt a nyalás-ujjazás-csikló izgatás nem adott semmi plusz jó érzést.
Igazából csak egy férfi pénisze képes a hüvely egész keresztmetszetét finoman tágítva, rugalmasan, teljesen kitölteni azt. Ujjazással v. segédeszközökkel a hatás nem ugyanaz, nem beszélve a higiéniai problémákról.
Végül is a saját adottságaidon túl rengeteg függ a partner figyelmességétől, ügyességétől stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!