Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jó ötlet prostival elveszíteni? 22/F
Ha szerinted jó ötlet akkor hajrá vágj bele :)
Ad majd egy kis magabiztosságot is,utána lehet bátrabb leszek a csajokkal is :)
Vágj bele, vesztenivalód nincs csak nyerhetsz rajt :)
Sok Sikert.
N.
Jaj de szép kérdés.
Csináld, hasonlóan voltam én is.
Ha maga a csajokhoz való közeledésedet korlátozza az, hogy mindig az jár az eszedbe, hogy ,,basszus én még szűz vagyok" az nem jó, így legalább ez eltűnik.
De ha már nézegeted a lányokat ,csak olyanhoz menj, szerintem aki az arcát is mutatja az oldalon, nehogy az legyen, hogy nem fog tetszeni az akivel találkozni fogsz.
Kb 15e-ből kijössz (pesten legalább is)
Amúgy igen, úgy fog hozzád állni, de mond el neki, hogy szűz vagy, úgyis ráfog jönni, mert szűzként nem fogod bírni max 3 percig, aztán egy kis pihi után mikor újra áll akkor a második már tovább tart.
ja, plusz egy dolog.
Olyanhoz menj akinek vannak hozzászólásai, pl a rosszlányok.hu profilja alatt, ők egy fokkal megbízhatóbbak mint azok akik nem engedélyezik a commenteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!