Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek milyen dolgok izgatják a fantáziátokat amiket élesben nem próbáltatok még?
Figyelt kérdés
Ha lehetőségetek lenne rá kipróbálnátok vagy mindenképp megmaradna fantáziának?2020. nov. 7. 19:21
3/11 anonim válasza:
Ami fantáziaként izgató, de sosem próbálnám:
- gangbang
- belém élvez több pasi
- megerőszakolás. Hirtelen ezek jutnak eszembe
Ami izgat és ki is próbálnám:
- 2 pasival szex dupla behatolással
- egy másik lánnyal becserkészni egy pasit pl egy bárban és ketten szexelni vele,
- egy exklúzív szexparti, ahol válogatott vendégek vannak, esetleg álarcban, egy hatalmas villa épületben, medencével stb
- egy igazán bdsm kedvelő tapasztalt dom pasival szexelni úgy, hogy különböző eszközöket használ rajtam, nem fél kicsit meggyötörni
- tengerparton szexelni egy eldugott partszakaszon nappal
Más most nem jut eszembe, de biztos vannak még mások is:D
23N
8/11 anonim válasza:
Próbálkoztál már , vagy csak izgat és szeretnéd? Én nagyon kìváncsi lennék egy olyan nőre , akit ez izgat és ügyesen csinálja! 40 férfi
9/11 anonim válasza:
Még nem próbáltam, de izgat nagyon 🤫☺️
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!