Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ti, személy szerint mitől vagytok jók az ágyban?
Meséljetek nekem.
Miért jó veletek kekszelni?
Kort is karcoljatok!
Én csak szétteszem a lábam csináljon amit akar, max utána leszivattyúzom.
A lényeg legyen lovéja, jó kocsi, jó meló vagy sok pénz, azt az öt percet egy héten háromszor kibírom amig töcsköl.
utána csak élveznem kell amibe beleültem.
Csak az alapján tudom mondani, amit tudok magamról és amit a férfiaktól visszajelzésként hallottam/tapasztaltam. Nagyon nyitott vagyok. Ez azért jó, mert nem nagyon tudott még senki olyat mondani, amiben ne lettem volna benne és ne élveztem volna. Nincsenek tabuk és ez sokaknak felszabadító tud lenni, hogy nem kell elnyomnia a vágyait, megélheti azokat. Plusz állítólag brutál jól orálozok (ezt majdnem mindenki mondta szex után, szóval lehet benne valami) és szenvedélyes vagyok a szexben. Szerintem ez utóbbi nagyon fontos nőknél, férfiaknál egyaránt. Maga az aktusban szerintem semmi olyat nem csinálok, ami olyan különleges lenne, nem vagyok fadarab, de ennyi. Esetleg az pozitívum még, hogy hajlékony vagyok. De ezt szexben még sosem kamatoztattam igazán.
Egyébként én se vagyok ugyanolyan minden férfival. Nagyon sokat számít, hogy a partner mit hoz ki belőled, mennyire indít be
23N
Szerintem úgy leginkább semmitől 😂
Unalmas vagyok és béna 😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!