Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az asszony nem akarja leszopni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az asszony nem akarja leszopni a farkam. nem akarja es kész! - tipikus n0i valasz... Hogy vegyem ra hogy szeresse? kenjem be lekvarral?

Figyelt kérdés
2020. nov. 6. 14:10
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
82%

Ha nem kíván kenheted te bármivel.. az exférjem is állandóan zaklatott ezzel... Borzasztó szánalmas volt.. Nyomkodta az orrom alá..

De viszont a szerelmemmel mindent élvezettel csinálunk. Érted?

2020. nov. 6. 19:38
 32/36 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó teljesen igazad van !!

Náluno ugyan ez csak fordítva a nemeknél!

Pedig úgy szeretném ha engem is kielégítene lent én meg finoman szopiznám,de ha ő nem én sem ennyi

De hát semmi esélyem!!

2020. nov. 6. 20:23
 33/36 anonim ***** válasza:
0%
Figyi, ha bekened lekvárral, majd beállítod a méhkaptárba, akkor előbb utóbb szeretni fogja csak hadd jöhessen ki. Nem tudom mekkora jószág az asszony, de lehet sokat kell rákenned hogy az egészet belepje. :)
2020. nov. 6. 20:40
 34/36 anonim ***** válasza:

Én sem szoktam leszopni a páromat. Többször próbáltam, mert tudom, hogy tetszene neki viszont olyan sokáig sosem sikerült eljutni.. Engem valamiért kisebb undorral tölt el. Nem tudom megmagyarázni, hogy miért. Gyakran megpróbálom mert szeretném így is kielégíteni de nem jött eddig össze. Bár ő ezt nem teszi szóvá. Én sem várom el tőle, hogy a nyelvével elégítsen ki.

Viszont mi mindig próbálunk ki új dolgokat amivel nem lesz unalmas a szex így ez valahogy talán kompenzálja az én "prűdségemet".

23/l

2021. jan. 18. 00:25
 35/36 A kérdező kommentje:
nyilvan nem akarom telecuccolni a szajat..xD
2021. jan. 18. 11:23
 36/36 anonim ***** válasza:

Teljesen mindegy ha nem akarja sose fogja ,én sem veszem rá az uramat arra hogy kinyaljon sajnos!!

Ha bele gebedek se !😣😣

2021. jan. 18. 15:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!