Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az asszony nem akarja leszopni a farkam. nem akarja es kész! - tipikus n0i valasz... Hogy vegyem ra hogy szeresse? kenjem be lekvarral?
Figyelt kérdés
2020. nov. 6. 14:10
21/36 anonim válasza:
Kb én is így vagyok az asszonnyal, igaz becsiccsentve még nem próbáltam vele. Amúgy sosem csinálja, és én sem kapok egyértelmű választ amivel megindokolja. Legalább elmondaná, és tudnám hogy hogy vegyem rá.
22/36 A kérdező kommentje:
21. Menjunk el sörözni a hetvegen :)
2020. nov. 6. 16:49
24/36 anonim válasza:
Uhhh de fars asszonykád lehet a leírtak alapján. Ha valakit szeretünk, szeretjük le szopni a farkát is. Ilyeeeeeet😂 Szopasd le magad más csajjal, az asszony meg menjen amerre akar. 22/L
25/36 anonim válasza:
Eleg prud lehet. Szerintem semmivel nem tudod ravenni.
En mivel szeretek szopni, igy megkernie sem kell ra a partneremnek :)
26/36 A kérdező kommentje:
Az evek alatt volt olyan lany aki megmondta, akkor voltunk kb 20 evesek,hogy szamara megalazo es nem, es ennyivel le is volt tudva.. Hja, nekem nem kell masik csaj, mert istenien foz,meg ettol eltekintve t0k rendbe van.
2020. nov. 6. 17:31
28/36 anonim válasza:
De ha a pörköltet szereti akkor kend be szafttal.
29/36 anonim válasza:
Na és az udvarlás fel sem merült benned?
"kenjem be lekvarral?"
Erről a megjegyzésről süt, hogy nem bánsz nőként vele. Ezek után ő miért bánjon veled férfiként?
30/36 A kérdező kommentje:
29; ez inkabb szarkazmus volt..
2020. nov. 6. 19:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!