Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok, ha még picit menstruál...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, ha még picit menstruáltok, de akcióznátok a párotokkal, hogyan oldjátok meg?

Figyelt kérdés

A zuhany sajnos nem opció :( Addig oké, hogy legyen alattunk törölköző, de nekem azzal van a bajom, hogy betétet a praktikus ekkor, nem? A végén visszabújtok a bugyiba...?

Mármint tudom így logikusan hangzik, de így tök hülyén tudom elképzelni a szitut haha A páromnak mondtam, hogy még kicsit beteg leszek, de nem zavarja hihi

2020. nov. 5. 10:47
 1/7 anonim ***** válasza:
84%
nekem a vége felé már betét van bent, ilyenkor tudja a párom is hogy az van bent így én veszem le a bugyit, majd szex után vissza a bugyit betéttel
2020. nov. 5. 10:51
 2/7 anonim ***** válasza:
75%

Nem teljesen értem, hogy utána nem tudsz lezuhanyozni? Vagy hogy a zuhanyban nem akarod?

Mindegy, leraksz törölközőt aktus közben, utána megmosakszol, vagy intin törlőkendő, és visszaveszed a bugyit amiben van betét.

Nem értem, mi az ami porblémát okoz, hogy utána vedd fel a bugyidat? Vagy nem tudom, ezek olyan alap logikát igényelnek, egyszerűen nem értem akérdést

2020. nov. 5. 10:52
 3/7 anonim ***** válasza:
65%
Minekünk ilyenkor a kutyus póz szokott praktikus lenni. Előszöris teszek új betétet. A bugyit félig húzzuk csak le, és (lehetőleg) hosszú vagy éjjeli betét hátulját kihúzzuk hátra hogy a barátom pénise alatt legyen közvetlenül, így kevésbé maszatol. Akció végén meg megint betétcsere mert ilyenkor azért eléggé " leamortizálódik" :D
2020. nov. 5. 11:17
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Uj betet mielott lekerulne a bugyi, ha kozbetlen itanna nem tudsz furdeni, akkor nedves babakendővel toroljetek le magatok addig jó míg tudtok furdeni, a bugyit meg vissza kehet venni mert ugye tiszta betet van benne
2020. nov. 5. 11:56
 5/7 anonim ***** válasza:
Jézusom :D Jó katona vérben is harcol és nem kakkant be a látványától sem :P
2020. nov. 5. 22:34
 6/7 anonim ***** válasza:
44%
Szex előtt kimegyek a mosdóba, kiveszem a tampont/betétet, megmosakszom. Azért a használt betét látványa már sok lenne a férjemnek, és nekem sem "illik" abba a helyzetbe. Bugyi nélkül megyek vissza, vagy amúgy is sötét színűt veszek fel olyankor. Addig a pár percig anélkül sem lesz semmi baj. Szex után újra mosdó, új betét/tampon.
2020. nov. 6. 22:03
 7/7 anonim ***** válasza:
lezuhanyzok tiszta betét a bugyeszba aztán lecimuzom majd következik a dugás úgy h én vok természetesen alul. elől lehúzom a bugyit utána begudja de a seggemnél ott van a betét.izgatja a pasimat a pelusos mezeszelős szex.
2021. márc. 22. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!