Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tesztek, ha egy lány épp...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tesztek, ha egy lány épp menstruál és erre akkor döbbentek rá, mikor húzzátok le a bugyiját?

Figyelt kérdés
Én nem szoktam erről előre szólni, akkor ugyanis még kívánósabb vagyok. Volt olyan, aki kihúzta a tamponom és mehetett a menet, de olyan is, aki így nem akart szexelni.

2020. okt. 23. 11:41
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
41%
Sz0pni tud....
2020. okt. 23. 11:42
 2/20 anonim ***** válasza:
87%

Ilyen eset nem fordulhat elő, mert réges-rég tudok róla, mivel ismerem a menstruációs ciklusát annak, akivel ilyen közelségbe kerülök. Ha pedig mégsem ismerjük egymást ennyire, akkor is kommunikálunk olyan szinten, hogy előtte figyelmeztessen.

Kézzel nem nyúlkálnék benne olyankor, de a a nemi szervünket egymásba illeszthetjük. Arra kell figyelni, hogy mikor kihúzom akkor ne kezdjem el kiverni a kezemmel, mert tiszta vér...

2020. okt. 23. 11:52
 3/20 anonim ***** válasza:
63%
Ugyanúgy beteszem,mert nem vagyok finnyás,és ilyenkor még óvszer se kell.
2020. okt. 23. 11:52
 4/20 anonim ***** válasza:
92%

Mindig szólok, ha menstruálok.

Olyankor csak napjában többször orálozok.

20L

2020. okt. 23. 11:54
 5/20 anonim ***** válasza:
70%

Bevallom őszintén én nem szeretek olyankor szexelni. Nem örülnék neki ha akkor szembesülnék vele.

29f

2020. okt. 23. 12:00
 6/20 anonim ***** válasza:
78%
Semmit. Lehúzom a bugyit és megmasszírozom a csiklót, ajkakat. Ki nem nyalom ilyenkor, de mehet a szex gumi nélkül, mert sokkal jobban csúszik és a mensis görcsöket is oldja az aktus. 🙂 F
2020. okt. 23. 12:11
 7/20 anonim ***** válasza:
90%

A párom nagyon határozottan visszautasítja, hogy olyankor akár közelítsek is. Azt mondja, hogy nem akarja, hogy megundorodjak tőle. (Arről szó sincs, akit szeretek, attól nem undorodom.)

Olyankor csókolózunk, símogatom, és hogy-hogy nem, egyszer csak már elgyöngül, és mindent enged. (Persze tamponnal.) Utána elmondja, hogy ilyen nem lesz többé, és én bólogatok, hogy persze, ahogyan akarja.

2020. okt. 23. 12:26
 8/20 A kérdező kommentje:
Mi? Bennhagyja a tampont szex közben?
2020. okt. 23. 12:27
 9/20 anonim ***** válasza:
86%
Ja, még annyit, hogy elképzelhetetlen számomra, hogy ne szóljon, hogy megjött neki, hogy ez csak akkor derüljön ki, amikor levetkőzünk. Amúgy is görcsölni szokott, és amikor látom, rákérdezek.
2020. okt. 23. 12:29
 10/20 A kérdező kommentje:
FYI: nem párkapcsolatra, hanem egyéjszakásra vagy szexkapcsolatra vonatkozott a kérdésem.
2020. okt. 23. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!