Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házibuliban véletlenül megcsaltam a barátomat.Lefeküdtem egy haverommal.Másnap bevallottam a barátomnak,de ő szakított velem.Hiába mondtam neki hogy ez volt az első megcsalás,és szerintem 1 megcsalást meglehet bocsátani.Mi erről a véleményetek? 19L
Figyelt kérdés
2020. nov. 3. 22:59
11/18 anonim válasza:
Lehet inkább azt kellett volna mondani, hogy ez volt az utolsó, nem azt hangoztatni, hogy ez még csak az első...:)
12/18 anonim válasza:
Szóval te írogatod itt a kamu kérdéseket....
14/18 anonim válasza:
Ez most azt jelenti hogy szabad vagy, ugye? És mellette ahogy látom elég könnyen kapható is egy kis szexre... :D Mikor van szabadidőd? :D
15/18 anonim válasza:
Na és hogyan?Megbotlott és beléd akadt a farka?Ez a véletlen szerintem.😁
16/18 anonim válasza:
Már meg ne haragudj de megérdemled, majd aztán remélen téged meg a férjed fog így megalázni.
17/18 Juliusz48 válasza:
Megbocsájtani akkor kell, ha tudsz egy életen át azzal élni, hogy bármikor megtörténhet újra, mert minden sorozat az elsővel kezdődik. Persze sok esély nincs rá, hogy a következő nem ugyan ilyen lesz, hisz emberek vagyunk, esendők. A bulikban meg az alkohol egyébként is oldja a gátlásokat, azt kikerülni pedig, hogy ne legyen buli, majdnem lehetetlen, főleg ha nem is együtt jártok bulizni.
18/18 anonim válasza:
Én értékelném az őszinteséged:)
Ez így még bocsánatos kategória.
Sajnálom, hogy kidobott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!