Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire fog fájni az első szex?
Ha már előtte kitágítottam magam meg a barátommal is pettingeltünk rendesen? Hallottam olyat is hogy van aki majd bele pusztult annyira fájt neki pedig a petting az megvolt de hallottam olyat is aki meg egy kicsi feszítést érzett és ennyi pedig petting se volt igazán előtte.
18/l
Egyénfüggő, kinek ilyen, kinek olyan. Amúgy tudod miért szokott fájni az esetek 99%-ában? Nem, nem testi ok miatt. Hanem mert nem engedik el megfelelően magukat és rágörcsölnek tudat alatt összeszorítva a hüvelyizmokat és/vagy figyelmetlen, idióta partnert aki ész nélkül tolni próbálja előjáték nélkül.
Szóval... ha figyel rád a pasid, el tudod magad engedni, megfelelő az előjáték akkor nem fog fájni. Lehet lesz az elején pár húzásnál kis feszítő érzés de gyorsan múlik és piszkosul fogod élvezni. Úgyhogy hajrá, gumit használjatok.
Nekem egyáltalán nem fájt Hál'Istennek, de emlékszem, hogy mennyire féltem én is előtte emiatt és mennyit művelődtem a témában erről, úgyhogy íme a tapasztalataim:
1. Tényleg nyugi és lazaság mindenek előtt, mert a lelki görcs összehúzza a bejáratot is és az fájhat, nagyon is, úgyhogy maxi nyugalom és lazaság és magabiztosság, hogy akarod ott és akkor és azzal, akivel
2. Tényleg végletekig elhúzott előjáték mind a lelki, mind a testi megnyugvás és izgatás céljából
3. Olvastam arról is anno, hogy aki művészi tornázott, balettozott, lovagolt előtte (nem közvetlen előtte, hanem bármikor korábban), annak nem fájt, ugyanis mind lovaglás, mind spárgázás során elszakadhat a szűzhártya (én lovagoltam is és tornáztam is kislánykoromban sokat, úgyhogy tán ezért sem fájt).
A 4. hozzászólónak igaza van abban, hogy a záróizom görcse (más néven vaginizmus) ellenére behatolás tényleg lehet iszonyat fájdalmas, pláne figyelmetlen és türelmetlen behatolótól, de nem csak ez tud ám fájni, hanem maga a szűzhártya átszakítása, ha az netán még épp (sosem késő lovagolni és/vagy spárgázni megtanulni a biztonság kedvéért is akár... ;) ). Persze lehet alapból is alig szűzhártya, hiszen azon amúgy is van luk a havi vér távozásához, és az is egyéni, hogy kinek mekkora a luk rajta akár születésétől fogva, szóval ne izgulj, inkább készülj fel lelkileg az eseményre!
Megvolt már? Milyen volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!